Κωνσταντίνος Αργυρός: Η κάμερα τον έπιασε στο πλευρό πασίγνωστης τραγουδίστριας

Βγήκαν μαζί για γυμανστική

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η κάμερα τον έπιασε στο πλευρό πασίγνωστης τραγουδίστριας

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του και η κάμερα, τον έπιασε να κάνει τζόγκινγκ στο πλευρό μίας πασίγνωστης και κούκλας τραγουδίστριας με την οποία συνεργάζεται.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο κοινό, ωστόσο θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή η συνεργάτιδά του είναι η μεγάλη του αδυναμία, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί μαζί στη σκηνή.

Στο πλευρό αυτής της τραγουδίστριας έπιασε η κάμερα τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Φουρέιρα! Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις και γι' αυτό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός άφησε την κάμερα να τραβάει, ενώ εκείνος και η καλή του φίλη, έκαναν την πρωινή γυμναστική τους.

Δείτε εδώ και την εκρηκτική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην παραλία!

Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται για τον Κωνσταντίνου Αργυρό - «Μπορεί να είναι φίλος μου αλλά είναι...»

Αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση που έχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά έκανε και μια απίστευτη εξομολόγηση που προκάλεσε γέλια.

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που έκανε την εξομολόγηση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark».

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση ποιον θεωρεί η Ελένη Φουρέιρα τον πιο sexy άντρα της showbiz αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε πως «θα πω τον πιο πρόσφατο που τον βλέπω και συχνά. Κωνσταντίνος Αργυρός! Είναι κούκλος, καλλονός. Μπορεί να είναι φίλος μου αλλά είναι sexy το αγόρι».

Όσον αφορά το καμαρίνι και εάν έχει βρεθεί σε ερωτική συνεύρεση κάποια στιγμή σε αυτό, απάντησε: «Όχι. Δεν έχω κάνει τίποτα. Τόσα χρόνια. Εκεί δουλεύω. Πότε προλαβαίνεις να κάνεις σεξ, αγάπη μου; Θα τελειώσεις από τη σκηνή, μέχρι να ξεϊδρώσεις, να αλλάξεις μαλλιά και ρούχα, πότε θα το κάνεις;» αναρωτήθηκε με νόημα προς τον Θέμη Γεωργαντά. «Εγώ δεν έχω το καμαρίνι σαν δεύτερο σπίτι μου. Έχω το σπιτάκι μου και αν θέλω να κάνω τέτοια πράγματα τα κάνω στο σπιτάκι μου, όχι στο καμαρίνι».