Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ - Η φωτογραφία 10 χρόνια πριν και το μήνυμα όλο νόημα

Η άπειρα γλυκιά ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ - Η φωτογραφία 10 χρόνια πριν και το μήνυμα όλο νόημα

Το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της επετείου του γάμου τους, η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισε να ευχηθεί με μία φωτογραφία στον πολυ - λατρεμένο τραγουδιστή και επί δέκα χρόνια σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο, για αυτήν την ξεχωριστή και για τους δύο ημέρα! Το μήνυμά που έγραψε για εκείνον ήταν όλο νόημα!

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τη φλόγα ανάμεσά του αναμμένη δέκα ολόκληρα χρόνια και σήμερα είναι η επέτειος του γάμου τους.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Υβόννη Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο για την επέτειό τους και η αφιέρωσή της!

Η Υβόννη έγραψε:

«Και 10 χρόνια μετά Σ’αγαπώ κάθε μέρα ακόμα πιο πολύ .... @aremovic χρόνια μας πολλά αγάπη της ζωής μου ! #11summers #10winters #anniversary #10years #loveofmylife #throwbackpicture #2010»

Πρέπει να μας πουν κι εμάς ποιο είναι το μυστικό για μια τέτοια σχέση με διάρκεια στο χρόνο και έναν έρωτα που μένει αναλλοίωτος και δυνατός!

Θα δούμε άραγε στην τηλεόραση η Υβόννη Μπόσνιακ; Για αυτή την εκπομπή έκανε δοκιμαστικό. Δείτε εδώ

Υβόννη Μπόσνιακ: Κόβει την ανάσα με το γυμνασμένο σώμα της - Η ολόσωμη φωτογραφία χωρίς ρετούς

Στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς διανύει η ντελικάτη Υβόννη Μπόσνιακ και μας κόβει την ανάσα με την ολόσωμη φωτογραφία της, όπως και με το υπέροχα γυμνασμένο σώμα της, δίχως ίχνος ρετούς.

Το καλοκαίρι είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που όλοι μας "διψάμε" να γευτούμε, με λίγα λόγια, ο ορισμός της ομορφιάς και των ζωντανών χρωμάτων, το ίδιο και η Υβόννη που είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό της για ένα θεϊκό σώμα σαν κι αυτό! Η ίδια δήλωσε τα εξής:

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν έχω αδυναμία στα γλυκά, αλλά έχω ένα θέμα με τα burgers. Είναι μια τροφή στην οποία δεν μπορώ ν’ αντισταθώ.

Κατά τ’ άλλα, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι που τρώω περισσότερο ή πιο συχνά. Γενικότερα η διατροφή μου είναι ισορροπημένη»

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω

Η κορούλα του Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ είναι το πιο γλυκό πλάσμα που έχετε δει!