Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατροπή με την Kate Middleton στο Buckingham

Τι συνέβη;

Ανατροπή με την Kate Middleton στο Buckingham
News 26.07.2020 15:52
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Καθώς η μέρα της στέψης του William πλησιάζει, οι ιστορικοί και οι μελετητές της βασιλικής οικογένειας, εντόπισαν μία μεγάλη ανατροπή που πρόκειται να συμβεί με τον τίτλο της Kate Middelton. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό το πώς θα αποκαλείται η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, όταν μετακομίσει στο Buckingham.

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ, παντρεύτηκε τον λατρεμένο της σύζυγο Φίλιππο, του παραχώρησε τον τίτλο του «Πρίγκιπα», προκειμένου να έχουν μία λίγο πιο αρμονική σχέση. Ο Φίλιππος, δεν μπορούσε να αντιληφθεί πώς είναι δυνατόν να αποκαλείται βασίλισσα η μητέρα της Ελισάβετ, αλλά εκείνος να μην έχει τον τίτλο του βασιλιά.

Δείτε εδώ και για ποιο λόγο είναι ενοχλημένη η Kate Middleton.

Αυτή είναι η ανατροπή που πρόκειται να συμβεί με την Kate Middleton στο Buckingham

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν πρόκειται να συμβεί και με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Ενώ πολλοί θεωρούν, ότι η Kate ως γυναίκα του βασιλιά, θα αποκαλείται βασίλισσα, στην πραγματικότητα, ο τίτλος της θα είναι «βασιλική σύζυγος» ή αργότερα, όταν ο γιος της γίνει βασιλιάς, «βασιλομήτωρ».

Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Η Kate Middleton δεν είναι γαλαζοαίματη, επομένως δεν μπορεί να γίνει βασίλισσα. Από τη μεριά του, ο Φίλιππος, μπορεί να ήταν γαλαζοαίματος και μάλιστα από την ελληνική βασιλική οικογένεια, αποποιήθηκε ωστόσο όλους τους τίτλους του προκειμένου να κάνει δική του την Ελισάβετ.

Έτσι, δεν μπορούσε ποτέ να πάρει τον τίτλο του βασιλιά. Άδικο; Μπορεί. Αλλά ποιος μπορεί να τα βάλει με το βασιλικό πρωτόκολλο;

Τα πάνω κάτω στο Buckingham- Η απόφαση της Kate Middleton που θα ταράξει τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η royal biographer, Ingrid Seward σε ισπανικό περιοδικό μπορεί να δούμε την εκπαίδευση των μικρών George, Charlotte και Louis να αλλάζει και να μην ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους.

Οι royals συνηθίζουν να πηγαίνουν εσωτερικά σε σχολεία όπως και ο πρίγκιπας William ο οποίος φοίτησε στο κολέγιο Ludgrove του Wokingham και αργότερα στο Eton.

Συγκεκριμένα η Ingrid Seward δήλωσε ότι «Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους γαλαζοαίματους να σπάνε κάθε είδους κανόνες αυτές τις μέρες, οπότε δεν θα ήταν μεγάλο σοκ το να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο. Πιστεύω ότι οι Kate και William θα αποφασίσουν με γνώμονα αν είναι χαρούμενα τα παιδιά τους στο σχολείο τους. Οι δύο τους είναι σύγχρονοι γονείς και θα λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους όλες τις παραμέτρους.

Ο ίδιος ο William, έχοντας βιώσει τραυματικές εμπειρίες κατά την παιδική του ηλικία, παίρνει πολύ στα σοβαρά υπόψη της ψυχική υγεία των παιδιών του. Η Kate, από την άλλη, ίσως νιώθει καλύτερα αν ο George, επειδή είναι και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, βρισκόταν εσώκλειστος στο σχολείο, όπου θα έχει περισσότερη ελευθερία και προστασία από διάφορους εξωτερικούς κινδύνους».

Kate Middleton παιδιά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό είναι το ονειρικό παλάτι της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Kate Middleton: Στο νοσοκομείο χωρίς μάσκα - Δίπλα της ο William

Share