Ενοχλημένη η Kate Middleton με αυτό που συνέβη στο Buckingham

Τι έκανε τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να αντιδράσει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Kate Middleton με αυτό που συνέβη στο Buckingham

Εμφανώς ενοχλημένη φαίνεται να είναι η Kate Middleton με τις πρόσφατες εξελίξεις που έχουν λάβει χώρα στο Buckingham. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ευγενική όπως πάντα δεν άφησε τον θυμό της να βγει προς τα έξω, ωστόσο δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της.

Τόσο ο William όσο και η Kate Middleton, είναι δύο από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην βασιλική οικογένεια και όχι άδικα. Νέοι, ανοιχτόμυαλοι και καλοί οικογενειάρχες, οι δυο τους αποτελούν το τέλειο πρότυπο για τον αγγλικό λαό.

Γι'αυτό το λόγο είναι ενοχλημένη η Kate Middleton με όσα έγιναν στο Buckingham

Ωστόσο ένα γεγονός ήρθε να ταράξει την ήσυχη και όμορφη καθημερινότητά τους, αφού δεν έλαβαν πρόσκληση για τον πολυσυζητημένο κρυφό γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης, δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Η Kate και ο William ανέβασαν στα Insta stories τους μια φωτογραφία από το γάμο γράφοντας: «Συγχαρητήρια στην πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον κύριο Edorado Mapelli Mozzi, οι οποίοι παντρεύτηκαν σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στο βασιλικό εκκλησάκι των Αγίων Πάντων στο Royal Lodge του Windsor την Παρασκευή!».

Τα πάνω κάτω στο Buckingham- Η απόφαση της Kate Middleton που θα ταράξει τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν τις επόμενες μέρες στο Buckingham, μόλις γίνει γνωστή η απόφαση που έχει πάρει η Kate Middleton. Ενώ οι σχέσεις της με την Βασίλισσα Ελισάβετ είναι άριστες, η ανακοίνωση που πρόκειται να της κάνει, είναι σίγουρο πως θα την ταράξει.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα έκανε τα πάντα για να πάρουν τα παιδιά της την πιο σωστή ανατροφή. Παράλληλα ωστόσο είναι και μία πολύ σύγχρονη γυναίκα που θέλει να αφήσει πίσω της τις αναχρονιστικές παραδόσεις της βασιλικής οικογένειας.

Όσον αφορά την οικογένειά της φαίνεται ότι δεν φοβάται να σπάσει και κάποιες παραδόσεις οι οποίες ίσχυαν για πολλά χρόνια έτσι ώστε τα παιδιά της να έχουν όσο γίνεται καλύτερη ζωή. Να σημειώσουμε πως η Kate Middleton δε θέλει να κρατήσει και μία άλλη παράδοση της βασιλικής οικογένειας. Δείτε εδώ ποια.

Αυτή είναι η απόφαση που θα πάρει η Kate Middleton και θα φέρει τα πάνω κάτω στο Buckingham

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η royal biographer, Ingrid Seward σε ισπανικό περιοδικό μπορεί να δούμε την εκπαίδευση των μικρών George, Charlotte και Louis να αλλάζει και να μην ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους.

Οι royals συνηθίζουν να πηγαίνουν εσωτερικά σε σχολεία όπως και ο πρίγκιπας William ο οποίος φοίτησε στο κολέγιο Ludgrove του Wokingham και αργότερα στο Eton.

Συγκεκριμένα η Ingrid Seward δήλωσε ότι «Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους γαλαζοαίματους να σπάνε κάθε είδους κανόνες αυτές τις μέρες, οπότε δεν θα ήταν μεγάλο σοκ το να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο. Πιστεύω ότι οι Kate και William θα αποφασίσουν με γνώμονα αν είναι χαρούμενα τα παιδιά τους στο σχολείο τους. Οι δύο τους είναι σύγχρονοι γονείς και θα λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους όλες τις παραμέτρους.

Ο ίδιος ο William, έχοντας βιώσει τραυματικές εμπειρίες κατά την παιδική του ηλικία, παίρνει πολύ στα σοβαρά υπόψη της ψυχική υγεία των παιδιών του. Η Kate, από την άλλη, ίσως νιώθει καλύτερα αν ο George, επειδή είναι και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, βρισκόταν εσώκλειστος στο σχολείο, όπου θα έχει περισσότερη ελευθερία και προστασία από διάφορους εξωτερικούς κινδύνους».

Kate Middleton παιδιά