Παναγιώτης Θεόφιλος: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Power of Love

Βρήκε το "Power of Love" του!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Παναγιώτης Θεόφιλος: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Power of Love

Η ευτυχία σου χτυπάει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένεις, λέει μία λαϊκή μας παροιμία και απόλυτο δίκιο έχει. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Παναγιώτη Θεόφιλου, πρώην παίκτη του Power of Love που παντρεύεται.

Τον γνωρίσαμε στην τηλεοπτική εκπομπή της αγάπης που είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό, στο Power of Love, παρ'όλα αυτά ο Παναγιώτης την πραγματική αγάπη την βρήκε εκτός.

Εδώ και κάποιους μήνες ο όμορφος και γοητευτικός Παναγιώτης διατηρεί σχέσει με την πρώην παίκτρια του Τhe Voice, Δανάη Παναγιώτου.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένο και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Έκπληξη έκανε ο Παναγιώτης στη σύντροφό του την ημέρα των γενεθλίων του.

Δείτε τα όσα ανήρτησε ο πρώην παίκτης του Power of Love, Παναγιώτης Θεόφιλος που παντρεύεται!

Παναγιώτης Θεόφιλος

παναγιωτης αναρτηση

αναρτηση δαναη

Γέννησε πρώην παίκτρια του Power of love - Φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Πρώην παίκτης του Power Of Love θα γίνει μπαμπάς

Πρώην παίκτης του Power Of Love θα γίνει μπαμπάς σε λίγο. Ο λόγος για τον Ισαάκ Σεμερτζίδη που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι της αγάπης στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «Power of love» στον ΣΚΑΪ στο οποίο έμεινε μόλις δύο εβδομάδες, ωστόσο κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο personal trainer διανύει την καλύτερη περίοδο στην προσωπική του ζωή, αφού είναι ερωτευμένος και ετοιμάζεται να γίνει πατέρας.

Ο 32χρονος Ισαάκ, και η σύντροφος του Δήμητρα σε λίγο καιρό θα κρατάνε τον καρπό του έρωτα τους στα χέρια τους.

«Σ’ ευχαριστώ που τόσο ανεπιτήδευτα είσαι η αιτία που έζησα την ομορφότερη στιγμή της ζωής μου έως σήμερα… μέχρι της επόμενη… #parentobe» , έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε. Δείτε και ποιος άλλος παίκτης βρήκε την αγάπη εκτός ριάλιτι

Power Of Love ΙΣΑΑΚ