Μιχάλης Χατζηγιάννης: Εκείνος τραγουδούσε και η Ζέτα Μακρυπούλια τον κοιτούσε κάτω από την σκηνή συγκινημένη - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Τα κλικ των φωτογράφων κατέγραψαν τα πάντα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Εκείνος τραγουδούσε και η Ζέτα Μακρυπούλια τον κοιτούσε κάτω από την σκηνή συγκινημένη - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Κυριακή το βράδυ είχε συναυλία μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου στην Τεχνόπολις κι εννοείται πως κάτω από την σκηνή βρισκόταν η Ζέτα Μακρυπούλια να τον θαυμάζει! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε κάποιες στιγμές!

Η Ζέτα Μακρυπούλια casual αλλά υπέροχα ντυμένη μαγνήτισε τα βλέμματα! Βρέθηκε με φίλους και αγαπημένους της γνωστούς και απαθανάτισαν τον σύντροφό της!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια από την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια

Δείτε, επίσης, εδώ την διατροφή που κάνει το ζευγάρι κι έχει χάσει αρκετά κιλά!

Μιχάλης Χατζηγιάννης Μελίνα Ασλανίδου συναυλία

Μιχάλης Χατζηγιάννης συναυλία

Ζέτα Μακρυπούλια συναυλία Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Την "τσάκωσαν" οι κάμερες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά εκείνη χαμογελούσε σε... άλλον

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μία σπάνια κοινή έξοδο μαζί με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, ωστόσο οι κάμερες την "τσάκωσαν" να χαμογέλαει σε κάποιον άλλο, τον απόλυτο έρωτά της, ο οποίος φυσικά είναι ο πολύ καλός της φίλος, Νίκο Μουτσινά.

Οι δύο παρουσιαστές, μπορεί να είναι τηλεοπτικοί ανταγωνιστές καθώς παίζουν απέναντι ο ένας από τον άλλον, ωστόσο είναι πολύ καλοί φίλοι και πολλές φορές επιλέγουν να βγαίνουν μαζί και να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου.

Μάλιστα θα μπορούσε κανείς να πει, πως πιο συχνά βλέπουμε τη Ζέτα Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά παρά με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη. Βέβαια πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι πήγε μαζί για μπάνιο. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις, ωστόσο χθες βράδυ βρέθηκαν μαζί στο Θέατρο Άλσος όπου έκανε πρεμιέρα «Η Ταράτσα του Φοίβου», προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους τον καλό τους φίλο, Φοίβο Δεληβοριά.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης ΧατζηγιάννηςΖέτα Μακρυπούλια σχέσηΖέτα Μακρυπούλια Νίκος Μουτσινάς