Αγνώριστος ο "Κερέμ" από το "Κόκκινο Ποτάμι" - Ξύρισε το μουστάκι του!

Δείτε την τρομερή αλλαγή

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αγνώριστος ο

Αγνώριστος ο Φραντζέσκος Θοδωρής, ο όμορφος ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Κόκκινο Ποτάμι" Ο Θοδωρής ανέβασε φωτογραφία στο Instagram και σχεδόν δεν τον αναγνωρίσαμε!

Ο λόγος που κοντέψαμε να μην καταλάβουμε ποιος ήταν ο άντρας στη φωτογραφία είναι ότι Ο Θοδωρής κουρεύτηκε και κυρίως, ξύρισε το μουστάκι του! Τίποτα δεν υπάρχει πια που να μας θυμίζει τον γοητευτικό Κερέμ. Παρ'όλα αυτά, ο Θοδωρής παραμένει εξαιρετικά όμορφος και γοητευτικός και χωρίς το μουστάκι του. Η αλήθεια να λέγεται...

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε την αλλαγή αυτή χάρη μιας νέας σειράς στην οποία θα λάβει μέρος! Τα likes έπεσαν φωτιά κάτω από τη φωτογραφία του Θοδωρή και οι θαυμάστριές του γέμισαν τη φωτογραφία με κολακευτικά σχόλια.

Η ανάρτησή του Φραντζέσκου Θοδωρή με τη νέα αλλαγή στην εμφάνιση του!

Ο ίδιος σχολίασε: «Μέχρι και το μουστάκι με έβαλε να ξυρίσω… (Η νέα σειρά!)»

Συγκλονίζει ο Μανούσος Μανουσάκης: «Έκλαιγα στο Μοντάζ του Κόκκινου Ποταμιού»

Ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες - Τα πάνω κάτω στο χωριό του ΑΝΤ1

Μια μεταγραφή μεγατόνων ενδέχεται να συμβεί που θα ταράξει το χωριό του ΑΝΤ1, Διαφάνι! Ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι συζητάει για να μπει στη σειρά Άγριες Μέλισσες και το Youweeklygr... ξέρει ποιος είναι!

Συζητήσεις, μάλιστα, είχαν γίνει και πέρυσι προκειμένου να ενταχθεί στο cast της σειράς, το γεγονός όμως πως πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη καθιστούσαι αδύνατη τη συμφωνία του με αντίπαλο στρατόπεδο.

Πρόκειται για τον Αργύρη Πανταζάρα ο οποίος θα υποδυθεί έναν άνδρα που φτάνει στο Διαφάνι το 1965 -η χρονολογία στην οποία θα μας ταξιδέψει ο νέο κύκλος- με μια κρυφή ιστορία το κουβάρι της οποίας θα ξετυλιχθεί αργά αργά.

Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως η συμφωνία του με την παραγωγή της σειράς θα κλείσει.

Μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες από το Κόκκινο Ποτάμι

Δείτε εδώ κι ένα κρυφό ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί στις Άγριες Μέλισσες!