Αφροδίτη Γραμμέλη: Έβγαλε άκυρο το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #ΝΟΤ - «Διαψεύδω ότι...»

Τι συνέβη με τη δημοσιογράφο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: Έβγαλε άκυρο το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #ΝΟΤ - «Διαψεύδω ότι...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Αφροδίτη Γραμμέλη, έβγαλε εντελώς άκυρο το ρεπορτάζ που είχε κάνει για εκείνη σήμερα το πρωί το Καλοκαίρι #ΝΟΤ. Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος διέψευσε κατηγορηματικά ότι θα τη δούμε στο Big Brother.

Από τη μέρα που η Αφροδίτη Γραμμέλη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έχει γίνει πολύς λόγος για το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Σήμερα το πρωί, η εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ αποκάλυψε πως η δημοσιογράφος έχει συμφωνήσει με το ΣΚΑΪ για να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του Big Brother. Δείτε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Λίγο αργότερα ωστόσο, η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε μία ανάρτηση και ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει καμία συμφωνία με τον ΣΚΑΪ και πως έχει ήδη κλείσει την επόμενη συνεργασία της, η οποία θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό.

Έτσι έβγαλε άκυρο το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #ΝΟΤ η Αφροδίτη Γραμμέλη

Αφροδίτη Γραμμέλη Big Brother

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για την αποχώρησή της από το Πρωινό

Από το Πρωινό και από το πλευρό της Φαίης Σκορδά φεύγει ένα πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 με μια ανάρτηση που έκανε.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη, την οποία εδώ και αρκετά χρόνια απολαμβάναμε μέσα από την πρωινό εκπομπή. Μάλιστα, διατηρούσε άψογες σχέσεις και με την παρουσιάστρια.

Την ανακοίνωση πως φεύγει από την εκπομπή έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μια ανάρτηση.

«Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και τα πάνελ και οι εκπομπές ελάχιστα ενδιαφέρουν, πολύ απλά και χωρίς σάλτσα ενημερώνω ότι το «Πρωινό» για μένα τελείωσε οριστικά. Μην αρχίσουμε τώρα το που θα είμαι του χρόνου. Σίγουρα θα είμαι κάπου καλά. Υ. Γ. Επίσης μην περιμένετε ευχαριστήρια κλπ κλπ. Οπου έπρεπε να τα πω τα είπα. Υγεία υγεία υγεία να έχουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως όλα δείχνουν η εκπομπή της Φαίης Σκορδά από τη νέα χρόνια θα είναι ανανεωμένη πλήρως.

Αφροδίτη Γραμμέλη Πρωινό Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1