Καλοκαίρι #NOT: Έκαναν την ανακοίνωση για τον Γιώργο Λιάγκα

Αυτό δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλοκαίρι #NOT: Έκαναν την ανακοίνωση για τον Γιώργο Λιάγκα

Της αποκαλύψεως το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT! Μαρτύρησαν το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Λιάγκα μετά το τέλος του Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα!

Όπως ανέφεραν το πρωί της Δευτέρας στο πλατό του Opentv, ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί αυτή την περίοδο να παραθερίζει σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο - δείτε εδώ πόσο κοστίζει το βράδυ - αλλά ταυτόχρονα ψάχνετε για το επαγγελματικό του μέλλον!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #NOT, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας συζητά με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ για να πάρει μια θέση στο Big Brother που αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στον σταθμό στις 30 Αυγούστου! Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο παρουσιαστής θα είναι στην κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από τον Ανδρέα Μικρούτσικο κι ένα ακόμη άτομο μαζί με τον Λιάγκα και θα σχολιάζει με καυστικό τρόπο τις δοκιμασίες από τις οποίες θα περνάνε οι παίκτες.

Τίποτα, βέβαια, δεν έχει κλείσει οριστικά αλλά... οι υπογραφές είναι πολύ κοντά!

ΣΚΑΙ: Βγήκε η απόφαση για τον Γιώργο Λιάγκα

Η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και ήδη πολλοί παρουσιαστές και δημοσιογράφοι έχουν συζητήσει ή έχουν κλείσει για τη νέα χρονιά. Ωστόσο, τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΣΚΑΙ, μετά τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί; Η απόφαση βγήκε και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλο το ρεπορτάζ.

Τα νέα τρέχουν αφού, όπως φαίνεται η νέα σεζόν θα ξεκινήσει πιο νωρίς, λόγω του κορωνοϊού, καθώς οι εκπομπές έχασαν πολύ τηλεοπτικό χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά προγράμματα θα κάνουν πρεμιέρα από αρχές του Σεπτέμβρη, αν όλα πάνε καλά.

Η απόφαση του ΣΚΑΙ για τον Γιώργο Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ

Ωστόσο, ένα πρόσωπο δεν θα το δούμε από το πρώτο μισό της σεζόν. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα! Σύμφωνα με τα όσα μου μετέφεραν και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, στον ΣΚΑΙ δεν υπάρχει κάποιος χώρο για να ενταχθεί ο παρουσιαστής, μιας και δεν μένει κανένα κενό στην late night ζώνη, στην οποία θέλουν να τον μεταφέρουν.

Όσον αφορά τώρα το δεύτερο μισό της σεζόν, ακόμη δε ξέρουν τι θα συμβεί. Αν βρεθεί κάποιο project το οποίο θα ταιριάζει στον παρουσιαστή, τότε θα επιστρέψει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Αν όμως, κρίνουν στον ΣΚΑΙ πως δεν υπάρχει ή δεν υπάρξει κάποια καλή πρόταση, τότε όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Λιάγκας θα περιμένει τη λήξη του συμβολαίου του εκτός τηλεοπτικού αέρα.

Βέβαια, να πούμε πως ο παρουσιαστής, στην τελευταία του εκπομπή είχε "πετάξει" μερικά υπονοούμενα για το μέλλον του στην τηλεόραση «Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς. Όταν κλείνει ένας τηλεοπτικός κύκλος, ανοίγει ένας άλλος. Σας δίνω τη υπόσχεσή μου ότι όταν ανοίξει σύντομα, δεν μπορώ να σας πω πότε και που θα ανοίξει για μένα ο νέος αυτός κύκλος, ότι θα είναι πολύ σημαντικός», είχε πει μεταξύ άλλων.

Όπως και να έχει, αυτές τις ημέρες, ο Γιώργος Λιάγκας περνάει χαλαρές και χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις στιγμές στην Τήνο με τους γιους του. Δείτε εδώ την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία από την βεράντα του.