Με στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε ο Μητσοτάκης στην Επίδαυρο - Στο πλευρό του η Μαρέβα με φούξια συνολάκι

Δείτε την απίθανη φωτογραφία τους!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Με στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε ο Μητσοτάκης στην Επίδαυρο - Στο πλευρό του η Μαρέβα με φούξια συνολάκι

Με ελικόπτερο έφτασε στην Επίδαυρο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και στο πλευρό η γυναίκα του Μαρέβα Μητσοτάκη, κομψή μέσα στο φούξια συνολάκι της. Οι δυο τους ήταν αξιολάτρευτοι και η λάμψη τους πολύ έντονη.

Ειδικότερα,στην Επίδαυρο προσγειώθηκε με τη χρήση ελικοπτέρου, ναι καλά ακούσατε, ο Μητσοτάκης για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση "Πέρσες". Η γυναίκα του Μαρέβα τράβηξε τα βλέμματα με την ομορφιά της, καθώς είναι πολύ ντελικάτη και σικ, φορώντας το φούξια συνολάκι της.

Επίσης, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, Ο Μητσοτάκης έχει περάσει τρυφερά το χέρι του πάνω από τον ώμο της και την αγκαλιάζει απαλά. Η κίνηση του αυτή ήταν πολύ γλυκιά και μας δείχνει ότι το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο.

Η φψτογραφία του Μητσοτάκη με τη Μαρέβα στην Επίδαυρο, όπου έφτασαν με ελικόπτερο!

μητσοτάκης επίδαυρος

Κυριάκος Μητσοτάκης και Τομ Χανκς μαζί στην Πάρο - Δείτε την κοινή τους φωτογραφία εδώ!

Χαρές στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη - Η τρυφερή φωτογραφία

Χαρές έχουν στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και την αποκάλυψη έκανε με μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ένα σχόλιο.

Η κόρη του Πρωθυπουργού, Δάφνη η οποία είναι και η μικρότερη έχει τα γενέθλια της και το γιορτάζουν οικογενειακώς. Η Δάφνη, σήμερα γίνεται 17 χρονών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκη, ο οποίος συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες την καθημερινότητα του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του και πόζαρε έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί.

«Αγάπη μου χρόνια πολλά. 17 κεράκια σβήνουμε σήμερα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λεζάντα του.

Κυριάκος Μητσοτάκης κόρη γενέθλια

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Μαρέβα Μητσοτάκη ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση της για έναν θάνατο που την «τσάκισε».