Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το παράπονο της Μέγκαν Μαρκλ από την Kate Middleton

Δεν της το συγχώρεσε ποτέ...

Το παράπονο της Μέγκαν Μαρκλ από την Kate Middleton
News 27.07.2020 14:54
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σιγά σιγά αρχίζουν και κυκλοφορούν τα πρώτα αποσπάσματα από το βιβλίο «Finding Freedom», το οποίο αναφέρεται στην απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι να φύγουν από τη βασιλική οικογένεια. Ένα κομμάτι του βιβλίου αναφέρεται και στη σχέση που είχε η τότε Δούκισσα του Σάσεξ, με την Kate Middleton, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε ένα παράπονο που είχε από αυτή.

Πριν από λίγο καιρό διέρρευσε στον αγγλικό τύπο, μία φήμη που ήθελε τις δύο κυρίες να τσακώνονται σοβαρά λίγο πριν τον γάμο της Μέγκαν με τον Χάρι για ένα... καλσόν. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ανέφερε πως όχι απλά τσακώθηκαν για το τι θα φορέσουν τα παιδιά της Kate, αλλά στο τέλος, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έβαλε τα κλάματα και έφυγε.

Το όλο ζήτημα δημιουργήθηκε για ένα καλσόν και πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως ένα τόσο απλό θέμα ήταν ικανό να χαλάσει τη σχέση των δύο κυριών.

Δείτε εδώ και μία μεγάλη ανατροπή που έγινε στο Buckingham με τον τίτλο της Kate Middleton.

Kate Middleton Μέγκαν Μαρκλ τσακωμός

Τώρα, στο νέο αυτό βιβλίο αναφέρεται ότι υπήρξε ένταση μεταξύ της Kate Middleton και της Μέγκαν Μαρκλ αλλά οι συγγραφείς του ισχυρίζονται ότι σε καμία περίπτωση δεν έβαλε τα κλάματα η Kate Middleton. Τα περί κλάματος χαρακτηρίζονται από τους συγγραφείς «γελοία και ψευδή».

Στο βιβλίο αναφέρεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ και η Kate Middleton ήταν λίγο αγχωμένες στην πρόβα, λίγο πριν τον βασιλικό γάμο. «Όλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν όπου μπορούσαν, αλλά δεν είναι ποτέ εύκολο με τα παιδιά στις πρόβες. Κανείς δεν έβαλε τα κλάματα».

Αυτό είναι το παράπονο που είχε η Μέγκαν Μαρκλ από την Kate Middleton

Μεταξύ των αποκαλύψεων που παρουσιάζονται στο βιβλίο είναι ότι η Μέγκαν Μαρκλ ένιωθε «απογοητευμένη» που η Kate Middleton δεν την πλησίασε ποτέ και ότι δεν είχαν «τίποτα κοινό εκτός από το γεγονός ότι ζούσαν στο παλάτι του Κένσινγκτον». Αναφέρεται ακόμη ότι οι άνθρωποι του παλατιού αποκαλούσαν την Μέγκαν Μαρκλ το «showgirl του Χάρι», η οποία ήρθε με «πολλές αποσκευές».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ενοχλημένη η Kate Middleton με αυτό που συνέβη στο Buckingham

Δάκρυα χαράς για την οικογένεια της Kate Middleton - Γιορτάζει όλο το Buckingham

Share