«Έσκασε» η μεταγραφή για το Open

Μόλις έγινε γνωστό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» η μεταγραφή για το Open

To Open Tv συνεχίζει δυναμικά τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν και πριν από λίγο έγινε γνωστό πως «έσκασε» μία πολύ δυνατή μεταγραφή για το κανάλι. Συγκεκριμένα, ένα πρόσωπο που ήταν μέχρι πέρυσι στον ΣΚΑΪ, αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Εδώ και πολλά χρόνια τον παρακολουθούσαμε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα show του ΣΚΑΪ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να αφήσει πίσω του τα παλιά και να δοκιμάσει τον εαυτού του σε νέες εμπειρίες.

Αυτή είναι η μεταγραφή του Open

Ο λόγος για τον Τόνυ Κονταξάκη, ο οποίος φεύγει οριστικά από το The Voice και τον ΣΚΑΪ και πάει στο J2US.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife, με τη λήξη του προηγούμενου κύκλου του «The Voice», ο Τόνυ Κονταξάκης δέχθηκε πρόσκληση από τον Νίκο Κοκλώνη για το «J2US», ενώ τώρα που τα δύο μουσικά σόου θα συμπέσουν την ίδια χρονική περίοδο, δηλαδή τον προσεχή Σεπτέμβρη, ο γνωστός μαέστρος αποφάσισε να παραμείνει για δεύτερο κύκλο στο talent show του Open.

Έτσι τη μπαγκέτα απέναντι από τους τέσσερις κριτές θα κρατά φέτος ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, στενός συνεργάτης της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, που βρέθηκε μαζί της στη σκηνή του «The Voice» στον περσινό ημιτελικό!

Τόνυ Κονταξάκης μεταγραφή J2US

Εξελίξεις στο Opentv με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Τα τηλεοπτικά κανάλια βρίσκονται σε αναβρασμό προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα δυνατό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν που καταφθάνει και το κανάλι του Opentv έχει κάποια συγκεκριμένα σχέδια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα! Θα σας μεταφέρω πρώτη μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr όλες τις εξελίξεις που αφορούν το πρόσωπό του.

Οι θετικές επιδόσεις της νέας καλοκαιρινής εκπομπής που έχει αναλάβει στον σταθμό, το Καλοκαίρι #NOT βάζουν ιδέες στους ιθύνοντες του Opentv! Η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης χτυπάνε κόκκινο τις περισσότερες φορές και ο παρουσιαστές - μαζί εννοείται με τη Νάταλι Κάκκαβα, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου - έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Τα πλάνα του Opentv για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Καλοκαίρι #NOT Γρηγόρης Γκουντάρας Opentv

Όπως μου μετέφερε πηγή μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν αφήσει ανοιχτά ενδεχόμενα για την αξιολόγηση του δημοσιογράφου - παρουσιαστή. Δηλαδή, το σίγουρο είναι πως θα βρεθεί στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής Ευτυχείτε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά πληροφορίες μου, επίσης, αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Γρηγόρης Γκουντάρας να αναλάβει δικό του project και συγκεκριμένα ένα νέο τηλεπαιχνίδι στον σταθμό!

Να τονίσω πως τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο και οι αποφάσεις θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα.

Βέβαια, να υπενθυμίσω πως από τον τηλεοπτικό σταθμό Opentv φέρεται να υπάρχει μια αποχώρηση μεγατόνων καθώς όπως αναφέρουν οι τελευταίες εξελίξεις πασίγνωστη παρουσιάστρια δήλωσε την παραίτησή της την προηγούμενη εβδομάδα. Δείτε εδώ ποια είναι