«Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει ο Snik, θα μπορούσε να είναι και...» - Οι αποκαλύψεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη σχέση της

Απαντάει σε όλα τα σχόλια για τον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει ο Snik, θα μπορούσε να είναι και...» - Οι αποκαλύψεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη σχέση της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μέσα από την οποία θέλησε να αποκαλύψει τα πάντα για τη σχέση της με τον Snik. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε, πως δεν την ενδιαφέρει ούτε λίγο η δουλειά του αγαπημένου της και πως θα τον αγαπούσε και θα τον αποδεχόταν ακόμα κι αν ήταν χτίστης.

Το πανέμορφο μοντέλο βρίσκεται εδώ και καιρό σε σχέση με τον γνωστό ράπερ και η αλήθεια είναι ότι ενώ προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όλοι ασχολούνται μαζί της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο ΒΗΜΑgazino και είπε τα πάντα για τον καλό της. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε ο Snik για την γιορτή της Ηλιάνας.

Αυτές τις αποκαλύψεις έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη σχέση της με τον Snik

Είστε σε μια πολυσυζητημένη σχέση με τον ράπερ Snik. Προσπαθείτε να την προστατεύσετε από τα αδιάκριτα βλέμματα;

Μια αληθινή σχέση δεν μπορεί να προστατευτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα. Με τον άνθρωπό σου θέλεις να βγεις μια βόλτα, θα πάτε μαζί στο σουπερμάρκετ ή για να αγοράσετε κάτι για το σπίτι, θα χρειαστεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλον σε δραστηριότητες που αναγκαστικά γίνονται δημόσια. Δεν θα ήθελα ποτέ οι αντιδράσεις των άλλων να καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε τη ζωή μας.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik σχέση

Τι σας έχει δέσει;

Συναισθηματικά είμαστε σαν μικρά παιδιά. Μοιάζουμε πολύ, ταιριάζουμε στην καθημερινότητα και είμαστε αληθινοί. Μιλάμε ξεκάθαρα, δεν λέμε ψέματα ο ένας στον άλλον και αλληλοϋποστηριζόμαστε ουσιαστικά. Έχουν μεγάλη σημασία όλα αυτά. Είμαστε λίγο και φίλοι, περνάμε καλά μαζί.

Το προφίλ του κακού παιδιού που έχει πλασάρει σας προβλημάτισε καθόλου; Ή το θεωρείτε μέρος του παιχνιδιού στο είδος που υπηρετεί;

Δεν νομίζω ότι ο Δημήτρης (ο Snik) παίζει κάποιος παιχνίδι, ώστε να είναι επιτυχημένος. Έτσι τον γνώρισα, είναι αυτός που είναι και δεν έχω σκοπό να αλλάξω τίποτα σε αυτόν. Δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει, θα μπορούσε να είναι και χτίστης. Δεν θα έκανα ποτέ σε έναν χτίστη επαγγελματικές παρατηρήσεις. Τον έχω αγαπήσει και αποδεχθεί όπως είναι και εκείνος αντίστοιχα εμένα.

Πηγή:ΒΗΜΑgazino