Κατερίνα Καινούργιου: Οι κάμερες την «έπιασαν» με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Δεν έριξε ούτε βλέμμα στον φακό

Ρομαντικές διακοπές στη Μύκονο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Οι κάμερες την «έπιασαν» με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Δεν έριξε ούτε βλέμμα στον φακό

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Οι κάμερες, «έπιασαν» το ζευγάρι σε βόλτα τους στα στενά του νησιού, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα στον φακό.

Οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν ξεκολλάει στιγμή ο ένας από τον άλλο. Με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να έχουν «παγώσει» προς το παρόν λόγω καλοκαιριού, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισαν να ξεφύγουν από την Αθήνα και να επισκεφθούν το νησί των ανέμων.

Ο φακός εντόπισε τους δυο τους στα στενά της Μυκόνου, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου δε θέλησε καθόλου να γυρίσει την πλάτη της και να ρίξει έστω ένα βλέμμα στον φακό. Δείτε εδώ μία συγκλονιστική ιστορία για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που μόνο λίγοι γνώριζαν.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης σχέση

Από τη μεριά του, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είδε τις κάμερες, ωστόσο αποφάσισε να φύγει μαζί με την αγαπημένη του.

Κατερίνα Καινούργιου: Πόζαρε στην αγκαλιά του Φίλιππου Τσαγκρίδη και έγραψε το πιο τρυφερό σχόλιο

Στην αγκαλιά του Φίλιππου Τσαγκρίδη πόζαρε η Κατερίνα Καινούργιου και θέλησε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία της στο Instagram. Το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση για το σύντροφό της, είναι πολύ τρυφερό.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του και είναι πολύ ερωτευμένοι. Πλέον δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτα τους και η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν διστάζει να αναφέρεται στο σύντροφό της με τα πιο όμορφα λόγια.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε στη λεζάντα της «Mine», δηλαδή «δικός μου». Δείτε πως πέρασε το ζευγάρι τα γενέθλια της.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης