Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Έκαναν την πρώτη τους έξοδο με τον γιο τους

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Έκαναν την πρώτη τους έξοδο με τον γιο τους

Ο Γιώργος Χρανιώτης πήρε την αγαπημένη του σύζυγο, Γεωργία Αβασκαντήρα και λίγο καιρό μετά τον ερχομό του γιου τους, έκαναν την πρώτη τους βραδινή έξοδο, μαζί φυσικά με το μωρό τους. Οι δυο τους πιο ευτυχισμένοι από ποτέ δεν έκρυψαν λεπτό το χαμόγελό τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή του και όχι άδικα. Ο γιος του αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους και δεν μπορούν ούτε λεπτό να ξεκολλήσουν από πάνω του.

Από τη μέρα που ο μικρός ήρθε στη ζωή, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έχουν ανεβάσει ένα σωρό φωτογραφίες του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Έτσι έκαναν και χθες βράδυ, όταν ανέβασαν μία φωτογραφία από την πρώτη τους έξοδο με τον γιο τους.

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα παιδί

Ξέσπασε στο Instagram ο Γιώργος Χρανιώτης - Το μακροσκελές κείμενο

«Πάντα νευρίαζα με τους ανθρώπους, που δεν ζητούσαν εύκολα συγνώμη. Μ’ ενοχλούσε γιατί καταλάβαινα γι’ αυτούς, ότι ο λόγος που το έκαναν, ήταν επειδή δεν είχαν μπει στον κόπο, να κάνουν ίσως την πιο απλή σκέψη, που μπορεί να πραγματοποιήσει ένας άνθρωπος. Και αυτή είναι τόσο απλή και ουσιαστική.Και πάαααααααρα πολύ απελευθερωτική.

Είμαστε άνθρωποι!!! Είμαστε άνθρωποι και μέσα στο μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης εμπεριέχεται η έλλειψη της τελειότητας. Κάνουμε καθημερινά βλακείες, λέμε κουβέντες σκληρές και χωρίς λόγο, είμαστε άδικοι και βιαστικοί και σίγουρα πληγώνουμε ανθρώπους που πολλές φορές τους αγαπάμε.

Δεν είμαστε θεοί και οι περισσότεροι από εμάς, είμαστε αρκετά μικροί (είτε σε ψυχική, είτε σε βιολογική ηλικία) για να έχουμε κατακτήσει,αυτό που λέγεται σοφία. Αν το κατανοήσουμε αυτό, τότε ίσως να καταφέρουμε, να λέμε πιο εύκολα και πιο συχνά αυτή την υπέροχη λέξη.

Αυτή την ΣΥΓΝΩΜΗ. Αυτή που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους θεούς, αλλά ταυτόχρονα να ανήκουμε στο ωραιότερο είδος των ανθρώπων.

Κι όταν ανήκεις στους ανθρώπους και το ξέρεις καλά αυτό και είσαι σίγουρος και περήφανος για τα σπουδαία λάθη σου και τις χορτάτες συγγνώμες σου, τότε θ’ αγαπήσεις πραγματικά, όχι μόνο τον εαυτό σου, αλλά ολόκληρη την οικουμένη. Ή έστω αυτούς που αξίζουν την αγάπη σου.

Είναι τόσο όμορφες αυτές οι λέξεις παιδιά. Μην τις λυπάστε. Χαρίστε τες. Φωνάξτε τες. Ψυθιρίστε τες.Και κυρίως μην τις φοβάστε. ΣΥΓΝΩΜΗ αν σας κούρασα.(Είμαι με τρεις ώρες ύπνο, ο μικρός δεν μας έκανε τα χατήρια σήμερα). Σας ΑΓΑΠΩ».