Ανθή Βούλγαρη: Έφυγε από το Open και ξεκίνησε τις ετοιμασίες του γάμου

Και είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη: Έφυγε από το Open και ξεκίνησε τις ετοιμασίες του γάμου

Μόλις πριν από λίγες μέρες, η Ανθή Βούλγαρη ανακοίνωση την απόφασή της να φύγει από το Open και πλέον, έχοντας αφήσει πίσω της την παραίτηση, ξεκίνησε ήδη τις ετοιμασίες για τον λαμπερό γάμο της, για τον οποίο είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η δημοσιογράφος έφυγε οριστικά από το κανάλι και πλέον έχει βάλει προτεραιότητα της τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί σε μια ρομαντική τελετή την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στο Πήλιο. Κουμπάροι μάλιστα του ζευγαριού θα είναι η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, ο δημοφιλής τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης και δυο ακόμη φίλοι της νύφης και του γαμπρού.

Το Σαββατοκύριακο, η γνωστή δημοσιογράφος απόλαυσε ένα μπάνιο στην πισίνα και δοκίμασε κουφέτα για τον γάμο της.

Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα σωρό φωτογραφίες προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις προτάσεις που δέχθηκε για τα κουφέτα.

Το πρώτο σχόλιο της Ανθής Βούλγαρη μετά την παραίτησή της - «Βάλαμε πλάτη και...»

Μέσα από την ανάρτησή της, ευχαρίστησε τους συνεργάτης και τόνισε, ότι δεν τους αποχαιρετά καθώς μπορεί να τους βρει και πάλι μπροστά της σε κάποιο επόμενο βήμα της.

Αυτό είναι το πρώτο σχόλιο που έκανε η Ανθή Βούλγαρη για την παραίτησή της από το Open

«Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας επαγγελματικός κύκλος. Η συνεργασία μου με το Open τέλειωσε. Μια ομάδα ανθρώπων στήσαμε το κανάλι από την αρχή. Βάλαμε πλάτη, βάλαμε κόπο, βάλαμε αγάπη… Κρατάω μόνο τα σπουδαία από αυτά τα χρόνια και λίγες αλλά σημαντικές φιλίες. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τεχνικούς που αυτό το διάστημα δοκιμάζονται… αλλά και όλα τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο ενδυματολογικό τμήμα που αξημέρωτα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό.

Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω και σε εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα! Δεν σας αποχαιρετώ… Λέω εις το επανιδείν!!! Σύντομα θα σας ενημερώσω για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστώ κοντά μου ακόμη πιο ενεργούς», έγραψε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη στην ανάρτησή της.

Ανθή Βούλγαρη παραίτηση Open