Μαριέττα Χρουσαλά: Είναι «τρελή» για τον σύζυγό της - Η τρυφερή ανάρτηση

Του ευχήθηκε με τον πιο ρομαντικό τρόπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαριέττα Χρουσαλά: Είναι «τρελή» για τον σύζυγό της - Η τρυφερή ανάρτηση

Η Μαριέττα Χρουσαλά θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της σύζυγο, Λέων Πατίτσα, με τον πιο τρυφερό τρόπο. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, είναι «τρελή» από έρωτα για εκείνον και δε διστάζει να το δείξει και με μία ανάρτησή της στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Οι δυο τους κάνουν κοινές εμφανίσεις πολλές φορές και σε κάθε περίπτωση δείχνουν να μην ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον.

Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο του Λέων Πατίτσα με την Μαριέττα Χρουσαλά για ποδήλατο.

Έτσι λοιπόν, η Μαριέττα Χρουσαλά δε θα μπορούσε να μην στείλει στον καλό της, τις πιο όμορφες ευχές για την ονομαστική του εορτή.

Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σέλφι του και του έστειλε τα πιο γλυκά χρόνια πολλά.

Μαριέττα Χρουσαλά: Το χάλκινο μαλλί της μητέρας του Πατίτσα τράβηξε τα βλέμματα - Δείτε νύφη και πεθερά με μαγιό

To YOU τούς συνάντησε στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης την περασμένη εβδομάδα μαζί με τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει, την 7χρονη Μάργκω, τον 5χρονο Σπύρο και τον μόλις 2,5 ετών Κωνσταντίνο.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Σπάνια εμφάνιση έκαναν και οι μαμάδες του ζευγαριού, οι κυρίες Αγλαΐα Χρουσαλά και Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα αντίστοιχα, με τη δεύτερη δε να κλέβει την παράσταση κατά την άφιξή της με φουσκωτό, ορμώμενη από το σκάφος της οικογένειας, λίγη ώρα αφότου η υπόλοιπη παρέα είχε ήδη φτάσει στην παραλία του Αστέρα. Μόλις αναγνώρισε την πεθερά της η Μαριέττα Χρουσαλά έτρεξε να την αγκαλιάσει περιχαρής και στη συνέχεια κάθισαν μαζί κάτω από την ομπρέλα μέχρι να βουτήξουν.

Ακομπλεξάριστη με το μαγιό της, η κυρία Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα χάρηκε το παιχνίδι με τα εγγόνια της και ειδικά με τον βενιαμίν Κωνσταντίνο, τον οποίο δεν άφηνε από το πλευρό της. Η μέρα συνεχίστηκε με κάστρα στην άμμο και αμείωτη ένταση, μέχρι τουλάχιστον να επιστρέψουν στο σκάφος τους και να σχεδιάσουν τον επόμενο προορισμό τους. Λίγες μέρες αργότερα η πρώην Σταρ Ελλάς και ο σύζυγός της επισκέφτηκαν τη μαγευτική Ύδρα, όπου γέμισαν τις αποσκευές τους με περισσότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις...

Δείτε φωτογραφίες της Μαριέττας με την μητέρα του Πατίτσα στην παραλία

Μαριέττα Χρουσαλά μητέρα Πατίτσα με μαγιό

Μαριέττα Χρουσαλά παραλία