Γιώργος Μαυρίδης: Ανάβει φωτιές η μέλλουσα γυναίκα του - Καυτές φωτογραφίες με μαγιό

Πανέμορφη και ελκυστική - Τυχερός ο Μαυρίδης

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: Ανάβει φωτιές η μέλλουσα γυναίκα του - Καυτές φωτογραφίες με μαγιό

Στιγμές απέραντης ευτυχία ζει ο Γιώργος Μαυρίδης αφού, όπως μάθαμε, η είδηση του γάμου του είναι γεγονός! Αρκετά τυχερός είναι όμως ο Γιώργος και θα το καταλάβετε αν ρίξετε μία ματιά στη μέλλουσα σύζυγό του. Είναι εκθαμβωτική και οι φωτογραφίες της με μαγιό "άναψαν φωτιές"

Λόγος γίνεται για την πανέμορφη σύντροφο του Γιώργου, Κρίστι, η οποία παρόλο που μας "συστήνεται" ως Ψυχολόγος, εμείς άνετα θα την περνούσαμε για μοντέλο. Δεν έχουμε και άδικο βέβαια... Αρκεί ένα σκρολάρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram για να καταλάβετε τι σας λέμε και είμαστε σίγουρα πως θα συμφωνήσετε μαζί μας!

Επιλέξαμε ορισμένα ποστ της από το Instagram για να σας δείξουμε:

Οι φωτογραφίες της μέλλουσας γυναίκας του Γιώργου Μαυρίδη με μαγιό που άναψαν φωτιές στο Instagram

Τι λέτε λοιπόν; Δεν είχαμε άδικο έτσι; Το ξέραμε φυσικά!

Η ώρα η καλή στα παιδιά για άλλη μία φορά!

Σε τρυφερά τετ-α-τετ το ζευγάρι. Οι φωτογραφίες εδώ

Δείτε την είδηση του γάμου τους και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη σχέση τους.

Τα ευχάριστα νέα μόλις «έσκασαν» για τον Γιώργο Μαυρίδη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια ανακοίνωσε πως παντρεύονται, με ένα πολύ τρυφερό βίντεο!

Πριν από ένα χρόνο, ο Γιώργος Μαυρίδης έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με την παρουσιάστρια και μοντέλο Νικολέττα Ράλλη, που πριν λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μανούλα αλλά η σχέση τους δεν κράτησε πολύ.

Πλέον, είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με την αγαπημένη του και μάλιστα, αποφάσισε να κάνει μαζί της, το επόμενο βήμα. Της έκανε λοιπόν την πολυπόθητη πρόταση και εκείνη δέχτηκε!

Η Κρίστη Καθάργια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο βουτάει στην πισίνα μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Για ένα εκατομμύριο φορές, ναι!. #isaidyes #τοειπατοποιημα #τακαστραπεσανε #εμεις ».