Ξανά μαζί πασίγνωστο ζευγάρι της Showbiz!

Δείτε ποιο είναι!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ξανά μαζί πασίγνωστο ζευγάρι της Showbiz!

Τα μονοπάτια της ζωής του αποφάσισε να φέρει στην ίδια κατεύθυνση ξανά γνωστό ζευγάρι της showbiz. Ποιό είναι άραγε το ζεύγος αυτό που δίνει μια νέα ευκαιρία στη σχέση του;

Το ζευγάρι που προσπαθεί να κάνει το δεσμό του να "ανθίσει" εν νέου είναι o αγαπημένος μας τραγουδιστής Kώστας Καραφώτης και η γυμνάστρια Εύη Σαλταφερίδου που μας συστήθηκε στο τηλεπαιχνίδι δράσης Survivor. Οι δυο τους είχαν αποφασίσει να κάνουν ένα διάλειμμα καθώς απ'ότι φαίνεται κάτι δεν έβαινε καλώς.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας "Espresso" μας ενημέρωσε ότι το ζευγάρι αυτό έκανε μία κοινή εμφάνιση στην Ύδρα με σκοπό να χαλαρώσει και να μοιραστεί ξέγνοιαστες στιγμές ηρεμίας και αναψυχής. Ο Καραφώτης και η Εύη έκαναν βόλτες στα δρομάκια του υπέροχου νησιού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Όπως είχε γίνει γνωστό στις αρχές Ιουνίου το ζευγάρι χώρισε λόγω καραντίνας. Για αρκετές εβδομάδες οι δυο τους ήταν χωριστά, ωστόσο είναι και πάλι μαζί!

καραφωτης

Διαβάστε για την κρίση που πέρασε η σχέση τους.

Κώστας Καραφώτης: H απίστευτη δήλωση για τα χρόνια μετά το Fame Story

Ο Κώστας Καραφώτης έκανε μια απίστευτη δήλωση για τα χρόνια μετά το Fame Story. Αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα απολάμβανε περισσότερο όσα έζησε μέσα στο παιχνίδι που πρόβαλε πριν πολλά χρόνια ο ΑΝΤ1.

Ο Κώστας Καραφώτης πήγε στο «The 2Night Show», για πρώτη φορά, και εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα απολάμβανε περισσότερο όσα έζησε από το «Fame Story» και μετά.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εποχή εκείνη που άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story.

«Τα πρώτα χρόνια μετά το Fame Story, ήταν σαν τραίνο που τρέχει με τέτοια ταχύτητα που δεν προλαβαίνεις να δεις και να νιώσεις τίποτα», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε εδώ και ποια η σχέση του με την Μάρω Λύτρα που ήταν ζευγάρι εκείνη την περίοδο.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε: