Περνάει κρίση η σχέση παίκτριας του Survivor; Μεγαλώνει η απόσταση με το σύντροφό της

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περνάει κρίση η σχέση παίκτριας του Survivor; Μεγαλώνει η απόσταση με το σύντροφό της

Κρίση φαίνεται πως περνάει η σχέση αγαπημένης παίκτριας του Survivor, αφού όπως γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife, η απόσταση με το σύντροφο της μεγαλώνει. Για ποιους μιλάμε;

Μπορεί να είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου, άτομα από το φιλικό περιβάλλον λένε πως η σχέση τους δοκιμάζεται.

Ο λόγος για τον Κώστα Καραφώτη και την Εύη Σαλταφερίδου. Σημαντικό ρόλο στα σύννεφα που έχουν εμφανιστεί πάνω από τη σχέση τους, έπαιξε και η περίοδος της καραντίνας την οποία το ζευγάρι βίωσε χωριστά αφού η γυμνάστρια λίγο πριν την απαγόρευση είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη στους γονείς της, με αποτέλεσμα αναγκαστικά να μείνει εκεί.

Βέβαια, και οι πρόβες του τραγουδιστή για τις ανάγκες του J2US και τα πολύωρα γυρίσματα φαίνεται δεν τους αφήνουν πολύ χρόνο για να μπορέσουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος. Βέβαια, να πούμε πως Κώστας Καραφώτης πριν από λίγες ημέρες, είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη σχέση τους.

Αυτή είναι η τελευταία δημόσια εμφάνιση της παίκτριας του Survivor με το σύντροφό της

Πρώην παίκτρια του Survivor εθεάθη στην Γλυφάδα με τον νέο της σύντροφο; Τους "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι! Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους; Είναι μόνοι φίλοι ή έχουμε τον νέο έρωτα της showbiz.

Ο λόγος για την Εύη Σαλταφερίδου και τον Κώστα Καραφώτη. Εδώ και καιρό υπάρχουν οι φήμες πως οι δυο τους έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου.

Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο κάποιες κοινές εμφανίσεις έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτή την φορά οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν την Γλυφάδα όπου περπατούσαν.

Με αθλητικό στυλ και οι δυο και ντυμένοι ασορτί στα γκρι και στα μαύρα, απολάμβαναν χαλαρά την βόλτα τους. Οι δυο μάλιστα ήταν πολύ κοντά και διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον, ενώ απολάμβαναν την παρέα τους.

Ζευγάρι ή φίλοι τελικά; Ο χρόνος θα δείξει. Μιας και μιλάμε για το Survivor δείτε ποιος πρώην παίκτης έγινε θείος

Δείτε φωτογραφίες:

undefined

undefined