Σαν μοντέλο η κόρη του Γιώργου Νταλάρα - Φωτογραφίες με μαύρο μπικίνι

Σε καλοκαιρινή διάθεση

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σαν μοντέλο η κόρη του Γιώργου Νταλάρα - Φωτογραφίες με μαύρο μπικίνι

Ο πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας έχει μια πανέμορφη κόρη την οποία σπανίως βλέπουμε σε εμφανίσεις τους, λόγω του χαμηλού προφίλ που κρατάει ο ίδιος και η οικογένεια του απέναντι στη δημοσιότητα. Πάντως, έχουμε να σχολιάσουμε ότι η κόρη του Νταλάρα θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο αφού είδαμε φωτογραφίες της με μπικίνι.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η γυναίκα του λατρεμένου τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα, Άννα Νταλάρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας άφησαν άφωνους. Η κόρη τους Γεωργιάννα είναι μία καλλονή!

Άλλη μία καλλονή με μαγιό: Βικτώρια Καρύδα: Φόρεσε ολόσωμο μαύρο μαγιό και πήγε παραλία! Βίντεο ντοκουμέντο!

Δείτε τις φωτογραφίες της στην Αντίπαρο, όπου έχει πάει για διακοπές, να ποζάρει με το μαύρο μπικίνι μαγιό της πάνω σε σκάφος!

Αδιανόητο - Έλληνας τραγουδιστής μπήκε στην μπανιέρα και την είδε... Μαντόνα

Ακόμα ένα αδιανόητο σκηνικό έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz, μιας και ένας γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, για να περάσει το χρόνο του, αποφάσισε να μπει στην μπανιέρα του και να την δει για λίγο κι αυτός Μαντόνα, ερμηνεύοντας κομμάτια της Βασίλισσας της ποπ.

Η καραντίνα συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν, οι celebrities προσπαθούν καθημερινά να βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους για να περάσουν το χρόνο τους. Άλλοι μαγειρεύουν, άλλοι το ρίχνουν στη γυμναστική, στις χειροτεχνίες, τις ταινίες, και άλλοι αποφασίζουν να γίνουν μία νέα βερσιόν της Μαντόνα.

Ο λόγος για τον Άλεξ Καββαδία, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προσέφερε ένα μοναδικό σκηνικό μιας και αποφάσισε να μπει στην μπανιέρα του, να πιει το ποτό του και να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μαντόνα.

Σίγουρα η εμφάνισή του δεν μπορεί να ξεχασθεί, αφού ό, τι κάνει το κάνει με στιλ και αυτό φαίνεται!

O ταλαντούχος Άλεξ, εμπνευσμένος από το βίντεο της Madonna, στις αρχές της καραντίνας, γέμισε με σαπουνάδες την μπανιέρα του, πήρε ένα ποτήρι κρασί και τραγούδησε… Madonna, «Like a Virgin»