Στέφανος Τσιτσιπάς: Αγκαλιές και φιλιά στη Μύκονο - Τον "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι

Το παιχνίδι μέσα στη θάλασσα

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αγκαλιές και φιλιά στη Μύκονο - Τον

Στις διακοπές τους στη Μύκονο "τσάκωσε" ο φακός του Youweekly τον πρωταθλητή Στέφανο Τσιτσιπά και την όμορφη σύντροφό του, την αθλήτρια Θεοδώρα Πετάλα!

Ο Τσιτσιπάς που τον τελευταίο καιρό δεν έχει σταματήσει να χαρίζει στους απανταχού Έλληνες απλόχερα συγκινήσεις και χαρές βρέθηκε με την αγαπημένη του Θεοδώρα στο νησί των ανέμων, την Μύκονο και συγκεκριμένα μέσα στα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά της θάλασσας.

Οι δυο τους όπως θα δούμε στην φωτογραφία παρακάτω, φαίνεται να παίζουν με τα κύματα και μεταξύ τους, αλλά και να χαρίζουν χαμόγελα και φιλιά ο ένας στον άλλο. Ο χρόνος που μοιράζονται τώρα είναι πολύτιμος καθώς και οι δύο είναι πολυάσχολοι αθλητές και η σκληρή δουλειά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους!

Τους ευχόμαστε να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους στο μαγικό νησί και να είναι πάντα τόσο χαρούμενοι όσο φαίνονται στη φωτογραφία.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με αυτό το βίντεο θέλησε να μιλήσει για τον κορωνοϊό

Η αποκλειστικές φωτογραφίες του Τσιτσιπά στη Μύκονο με την αγαπημένη του σύντροφο μέσα στη θάλασσα!

τσιτσιπας διακοπες μυκονος

τσιτσιπας συντροφος

Η νικήτρια του Next Top Model είναι ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά!

Νικήτρια του Next Top Model βγήκε και δήλωσε δημοσίως πως είναι ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το πρόσωπό της!

Ο λόγος για την Μοντάνα Κοξ, νικήτρια του Next Top Model 2011, που δήλωσε χωρίς ενδοιασμούς ότι είναι ερωτευμένη με τον τενίστα!

Μιλώντας για το 21o ετήσιο IMG Tennis Party στη Μελβούρνη, είπε χαρακτηριστικά, «Θα είναι ωραίο που θα γνωρίσουμε κάποιους τενίστες. Ειλικρινά, εκείνος ο Έλληνας, (ο Στέφανος Τσιτσιπάς), είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πανέμορφος. Θα ελέγξω να δω αν θα είναι στην εκδήλωση!»

Δείτε ωστόσο ποια είναι η Ελληνίδα που του έχει κλέψει την καρδιά!