Τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά - Φεύγει από τον ΣΚΑΪ

Έκλεισε με τον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά - Φεύγει από τον ΣΚΑΪ

Για ακόμα μία χρονιά, φαίνεται πως πρόκειται να έρθουν τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα προγράμματα του ΣΚΑΪ, πρόκειται να φύγει από το κανάλι καθώς έχει ήδη κλείσει με τον ANT1.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε κάτω από την τηλεοπτική στέγη του ANT1, ωστόσο στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του Ατζούν Ιλιτζαλί και βρέθηκε στον ΣΚΑΪ.

Πλέον τα πράγματα άλλαξαν, και το εν λόγω πρόγραμμα θα επιστρέψει και πάλι στο «σπίτι» του. Δείτε εδώ ωστόσο και τις δυσάρεστες εξελίξεις γύρω από το Καφέ της Χαράς.

Αυτό είναι το πρόγραμμα που φεύγει από τον ΣΚΑΪ και πάει στον ΑΝΤ1

Ο λόγος για το show, Ελλάδα έχει ταλέντο, το οποίο απολαύσαμε το 2019 στον ΣΚΑΪ, με κριτές τον Σάκη Τανιμανίδη, τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Τώρα, το επιτυχημένο σόου ταλέντων επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου θα ανακοινώσει σε μερική ώρα από τώρα επίσημα την επιστροφή του, με το μόνο που μένει να είναι να δούμε πότε ακριβώς έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του.

Στον ANT1, είχε προβληθεί συνολικά τέσσερις σεζόν. Στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής κάθισαν οι Βαγγέλης Περρής, Ηλίας Ψινάκης και Ματθίλδη Μαγγίρα στον πρώτο και δεύτερο κύκλο. Στη συνέχεια είδαμε την Ευγενία Μανωλίδου αντί της Ματθίλδης Μαγγίρα στους επόμενους δύο αλλά και τον Χάρη Χριστόπουλο στον τελευταίο κύκλο που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 αντί του Ηλία Ψινάκη.

Ελλάδα έχεις ταλέντο ANT1

Ανατροπή με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έγινε μία μεγάλη ανατροπή με την εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει σε λίγο καιρό στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια αφήνει πίσω της την Κρήτη και έρχεται στην Αθήνα, για να δοκιμάσει την τύχη της στα μεγάλα κανάλια και να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης. Η Ιωάννα Μαλέσκου, συμφώνησε πριν από λίγο καιρό με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για το κόσνεπτ το οποίο θα αναλάβει.

Όπως είχε γίνει γνωστό όμως, η εκπομπή θα ξεκινούσε στις 12 το μεσημέρι. Τα δεδομένα ανατράπηκαν, και η Ιωάννα Μαλέσκου, ανέλαβε νέα ζώνη στον ΣΚΑΪ.

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

Αυτή είναι η ανατροπή που συνέβη με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι αυτή που θα δίνει lead in στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Μετά τους «Αταίριαστους» η γνωστή σεφ θα αναλαμβάνει δράση στις 12 μ.μ, ενώ στις 12:20 και έως τις 2 η σκυτάλη θα περνά στη νεοφερμένη παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε πως τη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Κρήτη TV πήρε η Χριστιάνα Σκούρα και ο Λευτέρης Κουμαντάκης. Δείτε εδώ πώς σχολίασαν την παρουσιάστρια.