Νέο ριάλιτι στον ANT1 - Μόλις ανακοινώθηκε

Πήρε τα δικαιώματα από τον ALPHA

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο ριάλιτι στον ANT1 - Μόλις ανακοινώθηκε

Μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκε, πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο ANT1 πρόκειται να έχει στο πρόγραμμά του, ένα νέο ριάλιτι, το οποίο δεν έχει παιχτεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση και το οποίο, μέχρι πριν από λίγο καιρό, άνηκε στον ALPHA.

To κανάλι του Αμαρουσίου ανακοινώνει το πρόγραμμά του για την επόμενη σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι μεγάλες ανατροπές.

Το ριάλιτι αυτό είναι μία από τις ανατροπές. Το όνομά του είναι Capturing the Moment, και το φορμάτ του, είναι στην ουσία η προβολή μιας φωτογραφίας συνοδευόμενη από συγκινητικές, σε πολλές περιπτώσεις συγκλονιστικές ιστορίες.

Τα δικαιώματα του ριάλιτι αυτού ανήκαν στον ALPAH, ο οποίος προγραμμάτιζε να το βγάλει στον αέρα τη δεύτερη σεζόν του 2016, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Η οικονομική κατάσταση πάγωσε το project και το Capturing The Moment κατέληξε στο συρτάρι.

Έτσι ο ANT1 πήρε τα δικαιώματα του προγράμματος και θα το δούμε στις οθόνες μας του χρόνου.

Μη χάσετε επίσης το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για την απόφαση του ΑNT1 για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το πρόγραμμα που πάει από τον ΣΚΑΪ στον ANT1

Για ακόμα μία χρονιά, φαίνεται πως πρόκειται να έρθουν τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα προγράμματα του ΣΚΑΪ, πρόκειται να φύγει από το κανάλι καθώς έχει ήδη κλείσει με τον ANT1.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε κάτω από την τηλεοπτική στέγη του ANT1, ωστόσο στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του Ατζούν Ιλιτζαλί και βρέθηκε στον ΣΚΑΪ.

Πλέον τα πράγματα άλλαξαν, και το εν λόγω πρόγραμμα θα επιστρέψει και πάλι στο «σπίτι» του. Δείτε εδώ ωστόσο και τις δυσάρεστες εξελίξεις γύρω από το Καφέ της Χαράς.

Ο λόγος για το show, Ελλάδα έχει ταλέντο, το οποίο απολαύσαμε το 2019 στον ΣΚΑΪ, με κριτές τον Σάκη Τανιμανίδη, τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Τώρα, το επιτυχημένο σόου ταλέντων επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου θα ανακοινώσει σε μερική ώρα από τώρα επίσημα την επιστροφή του, με το μόνο που μένει να είναι να δούμε πότε ακριβώς έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του.

Στον ANT1, είχε προβληθεί συνολικά τέσσερις σεζόν. Στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής κάθισαν οι Βαγγέλης Περρής, Ηλίας Ψινάκης και Ματθίλδη Μαγγίρα στον πρώτο και δεύτερο κύκλο. Στη συνέχεια είδαμε την Ευγενία Μανωλίδου αντί της Ματθίλδης Μαγγίρα στους επόμενους δύο αλλά και τον Χάρη Χριστόπουλο στον τελευταίο κύκλο που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 αντί του Ηλία Ψινάκη.

Ελλάδα έχεις ταλέντο ANT1