Εξελίξεις για τη Δέσποινα Βανδή και το My Greece - Οι φωτογραφίες της

Προετοιμασίες για την εκπομπή της!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Εξελίξεις για τη  Δέσποινα Βανδή και το My Greece - Οι φωτογραφίες της

Η πολυαγαπημένη Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο νησί της Κύθνου για επαγγελματικούς σκοπούς και μας μάγεψε με τις φωτογραφίες της!

Ο λόγος που ταξίδεψε στο πανέμορφο νησί είναι για να ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της εκπομπής της "My Greece" που μαγεύει με τις εικόνες της Ελλάδας και τα όμορφα τοπία. Αφού έληξε το Just The two of us, η Δέσποινα Βανδή έσπευσε στην Κύθνο ώστε να γνωρίσει όλους τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού και να του αποκαλύψει στο κοινό μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του Open και της εκπομπής "My Greece"

Μπορεί να βρίσκεται στην Κύθνο για δουλειά, αλλά δεν χάνει ευκαιρία να απολαμβάνει τη θέα της θάλασσας, τις ομορφιές του τόπου και όλο το νησί εν γένει! Επίσης, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα και σκέψεις.

Οι φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδής από το επαγγελματικό ταξίδι στην Κύθνο!

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή Κυθνος

Δέσποινα Βανδή νησι

Η Δέσποινα Βανδή έγινε 51 και η Μελίνα Νικολαϊδη της ευχήθηκε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε φωτογραφία με μαγιό - Δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε φωτογραφία με μαγιό και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Σε κάθε της εμφάνιση, η Δέσποινα εντυπωσιάζει με τις άψογες αναλογίες της, που θα ζήλευαν ακόμα και πιο νεαρές γυναίκες.

Η τραγουδίστρια έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική showbiz. Εκείνη κάνει άπειρες ώρες γυμναστικής, ενώ φροντίζει και την διατροφή της.

Πρόσφατα, η Δέσποινα Βανδή πήγε στη Τζια και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τις χαλαρές διακοπές της.

Μεταξύ άλλων, η Δέσποινα ανήρτησε και τρεις φωτογραφίες που έβγαλε φορώντας το μαγιό της,κλέβοντας ξανά τις εντυπώσεις με την σιλουέτα της. Με αέρα μοντέλου πόζαρε στον φακό και κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη εν μέσω καλοκαιριού.

H Δέσποινα Βανδή ωστόσο, μοιράστηκε και το μυστικό για να διώξεις τον πονοκέφαλο και δεν είναι φάρμακο

Δείτε τις αναρτήσεις: