Κατερίνα Γερονικολού: Η τρυφερή ευχή στον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη για τα γενέθλιά του

Η ερωτική της εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κατερίνα Γερονικολού: Η τρυφερή ευχή στον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλια του Γιάννη Τσιμιτσέλη ήταν εχθές, 28 Ιουλίου και η αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισε να του ευχηθεί με έναν υπέρμετρα γλυκό τρόπο. Ποιός ήταν αυτός ο τρόπος θα αναρωτιέστε μάλλον... Η Κατερίνα Γερονικολού ανήρτησε μία τρυφερή ευχή στο Instagram για τα γενέθλια του αγαπημένου της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Το όμορφο και πολύ δεμένο μεταξύ τους ζευγάρι βρίσκεται αυτήν την περίοδο διακοπές και απολαμβάνει τον χρόνο του σε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Με αφορμή τα γενέθλια του Τσιμιτσέλη που κλείνει τα 39, η σύντροφός του, Κατερίνα ανέβασε κάποιες φωτογραφίες τους αλλά και ένα στόρυ με μία απίθανη αφιέρωση.

Το πανέμορφο κορίτσι του Τσιμιτσέλη είναι πολύ ερωτευμένο και δεν το κρύβει. Συγκεκριμένα, η αφιέρωση που του έκανε για τα γενέθλιά του μοιάζει με ποίημα, με λόγια αγάπης.

Οι ευχές της Κατερίνας Γερονικολού στον Γιάννη Τσιμιτσέλη για τα γενέθλιά του - Η τρυφερή ευχή της

γερονικολού - τσιμιτσελης

γερονικολού

Έγραψε η Κατερίνα για τον αγαπημένο της που έχει κλεισμένο στην αγκαλιά:

«But if the World was Ending
You'd Come over, right?
You'd Come over+you'd stay the Night
#itsyourday #birthday #iwillprotectyou».

Είναι τόσο όμορφοι και χαριτωμένοι και οι δυό τους!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλάει για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού! Θέλει ή όχι;

Κατερίνα Γερονικολού: Τα τρυφερά τετ-α-τετ με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην παραλία

Η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνει τις πιο υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μάλιστα, στο Instagram ανέβηκε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται τα τρυφερά τετ-α-τετ των ηθοποιών στην παραλία.

Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Σε κάθε τους εμφάνιση, δείχνουν πως δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ούτε λεπτό ο ένας από τον άλλον.

Έτσι, σήμερα, η Κατερίνα Γερονικολού δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον αγαπημένο της με τον πιο τρυφερό τρόπο. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και κλείνει τα 39.

Για το λόγο αυτό, η Κατερίνα Γερονικολού ανέβασε ένα βίντεο από την παραλία, στο οποίο κρατάει τον αγαπημένο της στην αγκαλιά της.

Νέο σπίτι - μεζονέτα, νέα αρχή για τον αγαπημένο Γιάννη Τσιμιτσέλη και την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού και μάλιστα εκτός Αθηνών. Εξοχικό σπίτι στο Αλεποχώρι Μεγάρων ετοιμάζει το ζευγάρι. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.