Βίκυ Κάβουρα: Με το εκθαμβωτικό χρυσό μαγιό της έκανε τη Μύκονο να αναστενάξει - Η φωτογραφία

Κόλασε τα πλήθη!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Βίκυ Κάβουρα: Με το εκθαμβωτικό χρυσό μαγιό της έκανε τη Μύκονο να αναστενάξει - Η φωτογραφία

Στη Μύκονο η Βίκυ Κάβουρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως και πολλοί άλλοι διάσημοι celebrities. H ξανθιά καλλονή Βίκυ, πόζαρε με ένα υπέροχο - εκθαμβωτικό χρυσό μαγιό με θέα το απέραντο γαλάζιο στη Μύκονο. Δείτε τη φωτογραφία της από τη Μύκονο, όπου χαλαρώνει και ηρεμεί.

Ειδικότερα, η Βίκυ που λατρεύει τη Μύκονο είπε να ξετρελάνει τα πλήθη και έσπευσε να φορέσει ένα χρυσό μαγιό που τους κόλασε όλους. Πέρα από το ότι είναι μία κούκλα, η Βίκυ διαθέτει και ένα θεϊκό κορμί που την κάνει να μοιάζει με μοντέλο!

Την εν λόγω φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και εκείνοι ξεκίνησαν να της στέλνουν έναν "καταρράκτη" από κολακευτικά σχόλια και βέβαια της έκαναν χιλιάδες likes, όπως είναι φυσικό. Σε ποιόν δεν θα άρεσε η μοντελίστικη φωτογραφία της άλλωστε. Παραπέμπει σε εξώφυλλο περιοδικού μόδας.

Η φωτογραφία της Βίκυς Κάβουρα με το εκθαμβωτικό χρυσό της μαγιό στη Μύκονο!

βίκυ

Βίκυ Κάβουρα: Η τρομερή αλλαγή στα μαλλιά της

Επανασύνδεση για Νίκο Οικονομόπουλο - Βίκυ Κάβουρα;

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές φήμες που θέλουν τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Βίκυ Κάβουρα να έχουν... επανασύνδεση, πολλά χρόνια μετά τον οριστικό χωρισμό τους.

Η είδηση ωστόσο αυτή διαψεύθηκε από το φιλικό κύκλο της αγαπημένης ηθοποιού, αφού όπως δήλωσαν είναι ελεύθερη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στη Real life, από τον Φεβρουάριο που χώρισε με τον επιχειρηματία Γιώργο Βίγγο, η Βίκυ Κάβουρα έχει ρίξει το βάρος στα επαγγελματικά της. Ενώ, στον ελεύθερο χρόνο της απολαμβάνει την θάλασσα.

Νίκος Οικονομόπουλος Βίκυ Κάβουρα

Μετά τον «βελούδινο» χωρισμό από τον Γιώργο Βίγγο, η Βίκυ Κάβουρα δεν θέλησε να μπει σε μια νέα σχέση και σίγουρα, όπως υπογραμμίζουν δικοί της άνθρωποι, δεν έχει τη διάθεση να γυρίσει σε έναν παλιό έρωτα που έκανε καιρό να ξεπεράσει. «Η Βίκυ έχει ξετρελαθεί με το νέο τραγούδι του Οικονομόπουλου, «Σκάσε ένα φιλί» που έγινε σουξέ με το καλημέρα και το ακούει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ανεβάζοντας το συχνά πυκνά και στα social media! Αποτέλεσμα; Πίστεψαν όλοι πως γύρισε σε εκείνον, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει» σημειώνει ο φιλικός κύκλος της ηθοποιού στη Real life.