Big Brother: Η πρώτη τραγουδίστρια που μπαίνει στο σπίτι - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Δείτε το πρόσωπό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Η πρώτη τραγουδίστρια που μπαίνει στο σπίτι - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Σε λίγο καιρό κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι που όλοι περιμένουν στον ΣΚΑΙ, το Big Brother κι έχουν ξεκινήσει ήδη να γίνονται αποκαλύψεις για τους παίκτες που θα δούμε! Μια από αυτές θα είναι και η παρακάτω τραγουδίστρια!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Καλοκαίρι #NOT το συγκεκριμένο κορίτσι βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο της παραγωγής και αναμένει να μπει στο σπίτι του Big Brother.

Το όνομα αυτής, Σοφία Δανέζη.

Big Brother η τραγουδίστρια που μπαίνει

Η ίδια είναι πολύ γνωστή στο χώρο του τραγουδιού κι έχει ερμηνεύσει πολλές επιτυχίες όπως το τραγούδι "Βρήκα το κλειδί".

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από τη βίλα του Big Brother - Έτσι είναι το εσωτερικό της

Μόλις σήμερα το πρωί, κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες, από το την χλιδάτη βίλα μέσα στην οποία θα γυριστεί το Big Brother. Η εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ μας "έβαλε" στο εσωτερικό του σπιτιού και η αλήθεια είναι πως πάθαμε πλάκα μόλις το είδαμε!

Σε λίγο καιρό, το ριάλιτι του ΣΚΑΪ πρόκειται να ξεκινήσει και σήμερα έγιναν τα αποκαλυπτήρια του σπιτιού που θα φιλοξενήσει τους διαγωνιζόμενους.

Να σημειώσουμε πως η πρεμιέρα του Big Brother θα γινόταν φέτος, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που ξέσπασε και έβαλε "παύση" σε όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Όλα φαίνεται να ξαναρχίζουν από εκεί που σταμάτησαν και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε ξανά στις οθόνες μας, το ριάλιτι που αποτέλεσε την αρχή όλων. Δείτε εδώ τις αλλαγές που θα γίνουν στο φορμάτ του ριάλιτι.