Ραγδαίες αλλαγές για το Big Brother στο ΣΚΑΪ

Τι συμβαίνει με το ριάλιτι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ραγδαίες αλλαγές για το Big Brother στο ΣΚΑΪ

Ραγδαίες φαίνεται πως πρόκειται να είναι οι αλλαγές για το δημοφιλές ριάλιτι Big Brother, το οποίο πρόκειται να έρθει στις οθόνες μας σε λίγους μήνες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, μετά την αναβολή της πρεμιέρας του λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το γνωστό ριάλιτι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει τον Μάρτιο και πλέον το κανάλι είναι αποφασισμένο να μην αφήσει την πρεμιέρα του να "χαθεί" για δεύτερη φορά.

Όπως είναι γνωστό παρουσιαστής θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ ήδη στο Κορωπί είναι έτοιμο το πολυτελέστατο σπίτι που θα φιλοξενήσει τους 16 παίκτες. Να σημειωθεί δε ότι ο "Μεγάλος Αδελφός" θα προβάλλεται από Δευτέρα ως Παρασκευή (23.00 – 01.00), ενώ αυτή τη φορά ο ανταγωνισμός αναμένεται να χτυπήσει "κόκκινο" και τα πράγματα να είναι πιο δύσκολα για τους παίκτες.

Big Brother πρεμιέρα

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού.

Οι κάμερες θα καταγράφουν τις ζωές τους 24 ώρες το 24ωρό, ενώ δεν θα έχουν καμιά επαφή με τον "έξω κόσμο" αφού δεν θα διαθέτουν τηλέφωνα και φυσικά ούτε social media. Οι παίκτες θα έχουν μάλιστα κάθε εβδομάδα μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν πολυτελή διαβίωση.

Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό. Κάθε Κυριακή θα γίνεται και το live, οπότε και θα έχουμε την αποχώρηση.

Αυτές είναι οι ραγδαίες αλλαγές που θα δούμε στο Big Brother

Μερικοί από τους παίκτες έχουν ήδη αποφασίσει να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από το παιχνίδι, ενώ από τη μεριά της η παραγωγή εξετάζει νέα πρόσωπα για το ριάλιτι.

Όπως προαναφέραμε και παραπάνω λοιπόν θα έχουμε και μια αλλαγή την οποία δεν περιμέναμε, με τους υπεύθυνους του προγράμματος να φαίνεται ότι αξιοποίησαν την αναβολή που έφερε η πανδημία για να βελτιώσουν ή και να προσθέσουν ορισμένα πράγματα.

Συγκεκριμένα λοιπόν η παραγωγή σχεδιάζει να προσθέσει στα live της Κυριακής μια επιτροπή που θα αποτελείται μάλλον από δύο γυναίκες και η οποία θα σχολιάζει τα όσα γίνονται. Ακόμα η παραγωγή φαίνεται να σχεδιάζει και μερικές αλλαγές στην σύνθεση των παικτών.