Big Brother: Έτσι είναι το εσωτερικό του σπιτιού!

Σας έχουμε όλες τις εικόνες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Έτσι είναι το εσωτερικό του σπιτιού!

Την Κυριακή το Big Brother επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας μετά από πολλά χρόνια, και εμείς σας βρήκαμε μερικές εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού, μέσα στο οποίο θα ζήσουν για 100 ολόκληρες μέρες οι 16 παίκτες.

Ο ΣΚΑΪ θα φέρει και πάλι στον τηλεοπτικό κόσμο το ριάλιτι που έχει καταφέρει να καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother και την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 21.00, ο Χάρης Βαρθακούρης θα μας συστήσει τους 16 διαγωνιζόμενους που θα συμβιώσουν στο νέο τους σπίτι για 100 ολόκληρες μέρες.

Δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επιστροφή του Big Brother!

Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, reality επιστρέφει μετά από 20 χρόνια ανανεωμένο και ανατρεπτικό. Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 23.00 θα παρακολουθούμε όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά μέσα στο σπίτι.

σπίτι εσωτερικό
big brother
big brother σπίτι
εσωτερικό του σπιτιού big brother

Big Brother: Η μεγάλη αλλαγή που θα δούμε φέτος - Τι θα συμβεί

Μια μεγάλη αλλαγή θα δούμε φέτος στο Big Brother που δεν είχαμε δει τα υπόλοιπα χρόνια. Τι θα συμβεί στον φετινό κύκλο του ριάλιτι που ετοιμάζεται να ταράξει την καθημερινότητα μας μέσα από την συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου.

Το ριάλιτι έγινε γνωστό μέσα από τον ΑΝΤ1 και ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας. Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστή ακόμη η ημερομηνία της πρεμιέρας του, ωστόσο σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Σύμφωνα με την «Real» ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει το ριάλιτι με πλήρη καταγραφή 24 ώρες το 24ωρο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπήρχε μία ελεύθερη ώρα που οι κάμερες έκλειναν στα προηγούμενα ριάλιτι εγκλεισμού. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα υπάρχουν κάμερες ακόμη και στο «κρυφό δωμάτιο». Εκεί θα έχει δικαιώμα να καταφεύγει κάθε παίκτης που θα φεύγει νικητή σε κάποια δοκιμασία, ακόμη και με κάποιον συμπαίκτη του.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τι συμβαίνει στο σπίτι μέσω live streaming στο διαδίκτυο. Όπως αναφέρει η «Real» σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΣΚΑΪ το ριάλιτι εγκλεισμού θα έχει διάρκεια τριών μηνών με τον τελικό να προγραμματίζεται μέσα Ιουλίου. Δείτε εδώ και τις αποκαλύψεις πως στο παιχνίδι θα υπάρχει και "ροζ δωμάτιο". Ετοιμαστείτε να γίνει χαμός!

Στην παρουσίαση του ριάλιτι θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.