Ακύρωσε το ταξίδι της στη Μύκονο η Αθηνά Οικονομάκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ακύρωσε το ταξίδι της στη Μύκονο η Αθηνά Οικονομάκου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, πως αποφάσισε να ακυρώσει το ταξίδι που θα έκανε μαζί με μία καλή της φίλη στη Μύκονο.

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει και με το παραπάνω το καλοκαίρι της και μάλιστα, φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα σωρό στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, η Αθηνά Οικονομάκου βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στην Πελοπόννησο. Δείτε εδώ το εντυπωσιακό βίντεο που ανέβασε μέσα από το σκάφος.

Τώρα ήρθε η ώρα να περάσει χρόνο και με τις φίλες. Ζήτησε λοιπόν από τους followers της, να της προτείνουν έναν όμορφο προορισμό για να περάσει το 4ήμερό της.

Γι' αυτό το λόγο ακύρωσε το ταξίδι της στη Μύκονο η Αθηνά Οικονομάκου

Παράλληλα, στο story που ανέβασε, ενημέρωσε πως αποφάσισε να μην κάνει το ταξίδι που είχε προγραμματίσει στη Μύκονο, μιας και ήθελε κάτι πιο χαλαρό.

Έτσι, βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προορισμού!

Αθηνά Οικονομάκου Μύκονος

Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστος ο Φίλιππος Μιχόπουλος - Νέα φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει προκαλέσει απίστευτα σχόλια αφού ο σύζυγός της μοιάζει αγνώριστος!

Η Αθηνά Οικονομάκου εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει με την οικογένειά της τις καλοκαιρινές διακοπές κι ο Μιχόπουλος, όπως φαίνεται, εν όψη καλοκαιριού και ζέστης αποφάσισε να κόψει το μαλλί του! Κάτι που όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω τον έχει κάνει αγνώριστο!

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους με αυτή την φωτογραφία που ανέβασε!

Φίλιππος Μιχόπουλος κουρεύτηκε