Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μετά την παρεξήγηση στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ «άδειασε» τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο Instagram

«Στριμωχτήκατε και είπατε...»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μετά την παρεξήγηση στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ «άδειασε» τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο Instagram
News 29.07.2020 14:19
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, ωστόσο δημιουργήθηκε μία μεγάλη παρεξήγηση ανάμεσα σε αυτή και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Η ίδια, έδειξε πως δε θέλει να αφήσει το συμβάν πίσω της και στη συνέχεια «άδειασε» τον παρουσιαστή στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε στην υπόθεση με το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη ρώτησε αν θα έκανε κι εκείνη ένα τέτοιο βίντεο, με τον παρουσιαστή να εννοεί ένα βίντεο σαν αυτό που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στο youtube προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο κύριε Γκουντάρα;». Δείτε εδώ και τι ακριβώς συνέβη με το ατύχημα της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Το θέμα ωστόσο δεν τελείωσε εκεί, αφού το μοντέλο αποφάσισε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα και μέσα από ένα insta story που ανέβασε.

«Πραγματικά εκείνη τη στιγμή και λόγω πως ήμασταν live, δεν απάντησα όπως θα έπρεπε και απορώ και εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Αν θα έκανα ένα βίντεο… Δηλαδή θεωρείτε ότι η κοπέλα η συγκεκριμένη έκανε αυτό το βίντεο και το δημοσίευσε η ίδια; Και δεύτερον εσείς θα κάνατε ένα βίντεο που θα σας είχαν ρίξει κάτι στο ποτό; Τι τρέλα πουλάτε κάποιοι;» ακούγεται να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο έκανε μάλιστα tag τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην ανάρτησή της και έγραψε: «Ερωτήθηκα για κάτι που δε σχετίζομαι… σας έκοψα πριν ρωτήσετε για προσωπική ζωή, επαγγελματικά κτλ και επειδή στριμωχτήκατε είπατε καλό καλοκαίρι. Για αυτό μου αρέσουν live εκπομπές, γιατί φαίνεται η αλήθεια. Η ερώτησή σας κύριε Γκουντάρα ήταν άστοχη με όλο τον σεβασμό.

Μεγάλη αναστάτωση στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ με την Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Το σχόλιο τσίτσιδη με πείραξε»

«Είδα και χθες ότι κάνατε κάποια σχόλια. Χθες το βράδυ τα είδα, αν τα είχα δει νωρίτερα, μπορεί σήμερα να μην έβγαινα. Για την τελευταία φωτογράφιση που έχω αναρτήσει στο Instagram, έγινε ένα σχόλιο το οποίο εγώ θεώρησα αρκετά σεξιστικό, από μία γυναίκα προς μία άλλη γυναίκα. Ότι είναι και φέτος της μόδας να είμαστε όλοι τσιτσίδι. Δεν ξέρω πως εσείς έχετε την έννοια μοντέλο στο μυαλό σας.

Άκουσα την έκφραση πως είναι της μόδας να είσαι τσιτσίδι. Μοντέλο είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να πουλήσει όσο καλύτερα γίνεται ένα προϊόν. Θεωρώ πως δε προσβάλλω κάποια αισθητική. Και ειδικά από μια τόσο όμορφη γυναίκα δεν περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο» είπε μεταξύ άλλων η Δημητρα Αλεξανδράκη.

Η Ναταλί Κάκκαβα με τη σειρά της τόνισε: «Μακριά από μένα αυτά τα σχόλια. Η λέξη τσιτσίδι δε νομίζω πως σε πρόσβαλε κάπου. Είναι χαριτομενιά. Για μια γυναίκα που έχει τόσο έντονη προσωπικότητα όσο εσύ, θέλω να σε βλέπω και διαφορετικά. Που είναι το κακό; Η πρόθεσή μου δεν ήταν να σε θίξω».

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας λέγοντας: «Δήμητρα μου μη μας κάνεις τέτοια σεμινάρια. Δεν έχει μπει από εμάς καμία ταμπέλα. Αν θεώρησες πως αυτό το σχόλιο σε θίγει το εξέλαβες πολύ λάθος. Δε θα έπρεπε να σε θίξει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εξελίξεις στην υγεία της - Βίντεο με τον Αλεξάνδρου δίπλα της

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο

Share