Νέα αποχώρηση από τον ANT1 - Την "πρόδωσε" η αλλαγή στο Instagram

Δεν έμεινε κανείς στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέα αποχώρηση από τον ANT1 - Την

Και ενώ ο ΑΝΤ1 ξεκινάει τον προγραμματισμό του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, έγινε γνωστή μία νέα αποχώρηση από το κανάλι και συγκεκριμένα, από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο μία αλλαγή που έκανε η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας στο Instagram, «πρόδωσε» την απομάκρυνσή της από το κανάλι.

Το Πρωινό πρόκειται να βγει πολύ αλλαγμένο με τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει το κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής, ωστόσο θα την πλαισιώσουν διαφορετικά άτομα απ' ότι πέρυσι.

Ήδη, την αποχώρησή της ανακοίνωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ σήμερα αποκαλύφθηκε πως θα αποχωρήσει ακόμα ένα πρόσωπο από την εκπομπή.

Ο λόγος για την Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία είχε τη στήλη swipe up στην εκπομπή. Η παρουσιάστρια μέχρι πριν από λίγο καιρό είχε στο bio της στο Instagram και το Πρωινό, ωστόσο αυτό αφαιρέθηκε.

Νάνσυ Παραδεισανού αποχώρηση Πρωινό

Νέο ριάλιτι στον ANT1 - Μόλις ανακοινώθηκε

Μόλις πριν από λίγο ανακοινώθηκε, πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο ANT1 πρόκειται να έχει στο πρόγραμμά του, ένα νέο ριάλιτι, το οποίο δεν έχει παιχτεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση και το οποίο, μέχρι πριν από λίγο καιρό, άνηκε στον ALPHA.

To κανάλι του Αμαρουσίου ανακοινώνει το πρόγραμμά του για την επόμενη σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι μεγάλες ανατροπές.

Το ριάλιτι αυτό είναι μία από τις ανατροπές. Το όνομά του είναι Capturing the Moment, και το φορμάτ του, είναι στην ουσία η προβολή μιας φωτογραφίας συνοδευόμενη από συγκινητικές, σε πολλές περιπτώσεις συγκλονιστικές ιστορίες.

Τα δικαιώματα του ριάλιτι αυτού ανήκαν στον ALPAH, ο οποίος προγραμμάτιζε να το βγάλει στον αέρα τη δεύτερη σεζόν του 2016, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Η οικονομική κατάσταση πάγωσε το project και το Capturing The Moment κατέληξε στο συρτάρι.

Έτσι ο ANT1 πήρε τα δικαιώματα του προγράμματος και θα το δούμε στις οθόνες μας του χρόνου.

Μη χάσετε επίσης το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για την απόφαση του ΑNT1 για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.