Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το αυστηρό σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη

«Ήταν αλητεία...»

Το αυστηρό σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη
News 29.07.2020 16:08
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την ιστορία που έχει δημιουργηθεί γύρω από το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

To γνωστό μοντέλο και η influenver είναι πολύ καλές φίλες και έτσι, το συγκεκριμένο θέμα δε θα μπορούσε να μην πέσει στο τραπέζι. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να στηρίξει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο την καλή της φίλη και το έκανε με το παραπάνω.

«Δεν είμαι εγώ ο άνθρωπος που θα κάτσω να μιλήσω για κάποιον άλλο άνθρωπο. Ως γυναίκα εγώ έχω να πω ότι αυτό ήταν μια τεράστια αλητεία και κάτι τελείως άνανδρο. Όταν γίνεται κάτι παρά τη θέληση κάποιου ανθρώπου και ειδικά όταν δεν είναι και εις γνώσιν του, όχι απλά είναι τεράστια αλητεία, αλλά λυπάμαι που κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι αναμεσά μας.

Αυτό θα πω και θέλω να τελειώσει εδώ. Είναι κάτι το οποίο επειδή το έζησα με την Ιωάννα, πόνεσε πάρα πολύ. Θέλω να το τελειώσω εδώ, γιατί σέβομαι την προσωπική ζωή της φίλης μου» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια ωστόσο δημιουργήθηκε μία παρεξήγηση με μία ερώτηση που της έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη.

Μεγάλη αναστάτωση στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ με την Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Το σχόλιο τσίτσιδη με πείραξε»

«Είδα και χθες ότι κάνατε κάποια σχόλια. Χθες το βράδυ τα είδα, αν τα είχα δει νωρίτερα, μπορεί σήμερα να μην έβγαινα. Για την τελευταία φωτογράφιση που έχω αναρτήσει στο Instagram, έγινε ένα σχόλιο το οποίο εγώ θεώρησα αρκετά σεξιστικό, από μία γυναίκα προς μία άλλη γυναίκα. Ότι είναι και φέτος της μόδας να είμαστε όλοι τσιτσίδι. Δεν ξέρω πως εσείς έχετε την έννοια μοντέλο στο μυαλό σας.

Άκουσα την έκφραση πως είναι της μόδας να είσαι τσιτσίδι. Μοντέλο είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να πουλήσει όσο καλύτερα γίνεται ένα προϊόν. Θεωρώ πως δε προσβάλλω κάποια αισθητική. Και ειδικά από μια τόσο όμορφη γυναίκα δεν περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο» είπε μεταξύ άλλων η Δημητρα Αλεξανδράκη.

Η Ναταλί Κάκκαβα με τη σειρά της τόνισε: «Μακριά από μένα αυτά τα σχόλια. Η λέξη τσιτσίδι δε νομίζω πως σε πρόσβαλε κάπου. Είναι χαριτομενιά. Για μια γυναίκα που έχει τόσο έντονη προσωπικότητα όσο εσύ, θέλω να σε βλέπω και διαφορετικά. Που είναι το κακό; Η πρόθεσή μου δεν ήταν να σε θίξω».

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας λέγοντας: «Δήμητρα μου μη μας κάνεις τέτοια σεμινάρια. Δεν έχει μπει από εμάς καμία ταμπέλα. Αν θεώρησες πως αυτό το σχόλιο σε θίγει το εξέλαβες πολύ λάθος. Δε θα έπρεπε να σε θίξει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εξελίξεις στην υγεία της - Βίντεο με τον Αλεξάνδρου δίπλα της

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο

Share