Μόλις ανακοινώθηκε - Αντιδήμαρχος Αθηναίων η Κατερίνα Γκαγκάκη

Επιστρέφει σε καλύτερο πόστο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις ανακοινώθηκε - Αντιδήμαρχος Αθηναίων η Κατερίνα Γκαγκάκη

Τα νέα καθήκοντα της Κατερίνας Γκαγκάκη μόλις ανακοινώθηκαν. Συγκεκριμένα, ορίστηκε με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών. Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, οι δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης.

Η απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη για την Κατερίνα Γκαγκάκη

"Την συμπλήρωση της ανωτέρω αποφάσεως με υπ’ αριθ. πρωτ. 226943/5-9-2019 (ΑΔΑ: 6Θ9ΧΩ6Μ-ΙΧΦ), κατόπιν των τροποποιήσεων και συμπληρώσεων που έχουν γίνει επ’ αυτής, ως εξής:

Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α' 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους. "

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από λίγες μέρες, η Κατερίνα Γκαγκάκη ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή της από την τηλεόραση και την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Λύγισε μπροστά στην Μελέτη η Κατερίνα Γκαγκάκη: Οι αποκαλύψεις για τον μπαμπά της και την εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα

Συγκεκριμένα, η Γκαγκάκη ανέφερε -μεταξύ άλλων- το εξής στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»:

«Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 το πάλευα. Από τον Μάρτιο και μετά ήταν λες και πέρασε χιονοστιβάδα και για λίγο με πήρε. Αισθάνομαι καλύτερα, δεν μπορώ να πω. Ήταν μια "μαύρη" χρονιά για εμένα. Νομίζω ότι με απόλυτη βεβαιότητα έχασα τον κόσμο με τον θάνατο του μπαμπά μου και λίγο ντρέπομαι. Με μεγάλη βεβαιότητα, πια, μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά μού πήρε το κέντρο της ζωής μου. Ίσως θα έπρεπε να έχω ένα άλλο κέντρο ζωής σε αυτή τη φάση».

«Ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να βρω άλλον άνθρωπο σαν και αυτόν. Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι σαν να μου έχεις ξεριζώσει το στομάχι. Περνάει, μαλακώνει. Νομίζω ότι το 2020 όλο -και ό,τι γίνει από 'δω και μπρος- θα είναι μια εικόνα, θα είναι εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω. Και δεν θα την ξεχάσω ποτέ!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε στο πώς σχολιάστηκε το συμβάν σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στον «αέρα» της εκπομπής, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ.

Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε το εξής:

Γκαγκάκη στα Μεσάνυχτα

«Μου πήρε ημέρες για να με συγχωρήσω και να καταλάβω πώς με πρόδωσε η κρίση μου. Ήμουν μαύρη όσο δεν φαντάζεσαι. Πέρασα ένα διάστημα που διάβασα όλα τα μηνύματα ακόμα και αυτά που έλεγαν να πεθάνω και απάντησα σε όλα. Δεν ακυρώνεται μια πορεία 25ετίας σε λίγα δευτερόλεπτα».

Επίσης, η Γκαγκάκη συμπλήρωσε:

«Έλαβε ο μπαμπάς μου δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα, στα οποία άκουσε τα τέρατα. Δεν μου είπε τίποτα. Ο άνθρωπος που τον φρόντιζε, μου είπε ότι έκλαιγε μόνος του. Αυτό δεν το συγχωρώ σε κανέναν. Δεν με συγχωρώ που του το προκάλεσα». Δείτε εδώ το χειρόγραφο μήνυμα που της άφησε ο πατέρας της