Μαρία Μπεκατώρου: Τα «έσπασε» στη Σύρο μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη - Το βίντεο που έγινε viral

Τραγούδησαν μαζί και αποθεώθηκαν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Μπεκατώρου: Τα «έσπασε» στη Σύρο μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη - Το βίντεο που έγινε viral

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για φέτος και έτσι αποφάσισε να φύγει διακοπές. Επισκέφθηκε λοιπόν τη Σύρο όπου συνάντησε τον καλό της φίλο Γιώργο Πρίντεζη. Οι δυο τους τα «έσπασαν» επί σκηνής και το βίντεο, εννοείται πως έγινε viral!

Είναι γνωστό πως η Μαρία Μπεκατώρου δε θέλει και πολύ για να το ρίξει στο χορό και στο τραγούδι. Αυτό άλλωστε φαίνεται μέσα από τις δύο εκπομπές της, YFSF και Still Standing, όπου δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεκινήσει το τραγούδι.

Κάτι αντίστοιχο κάνει κάθε φορά και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο! Ο ίδιος θέλησε να δείξει ξανά τις φωνητικές του αρετές στην αγαπημένη του πατρίδα. Αυτή δεν είναι άλλη από το αγαπημένο του νησί, τη Σύρο.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου και ερμήνευσαν ένα τραγούδι!

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Πρίντεζη στην οποία βρίσκεται και το βίντεο από τη μοναδική εμφάνισή του με τη Μαρία Μπεκατώρου!

Ξεσήκωσε η Μαρία Μπεκατώρου με το μπικίνι της - Αδυνατισμένη και λαμπερή χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων

Η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε και ξεσήκωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια της φωτογραφία! Φόρεσε ένα υπέροχο μπικίνι και πόζαρε στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων δείχνοντας πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Μαρία Μπεκατώρου μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων διανύει μια χαλαρή περίοδο με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, κι επειδή είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης των social media θέλησε να μοιραστεί ένα "αλμυρό" - μιας και βρίσκεται σε παραλία - στιγμιότυπο.

Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω πήρε άπειρα likes και σχόλια μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανάρτησή της.

Δείτε εδώ πως έχασε 4 κιλά σε λίγες ημέρες