Ο Σπύρος Μπιμπίλας «κατακεραυνώνει» τον Σταμάτη Φασουλή - «Δε μου άρεσε καθόλου...»

Τι τον ενόχλησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σπύρος Μπιμπίλας «κατακεραυνώνει» τον Σταμάτη Φασουλή - «Δε μου άρεσε καθόλου...»

Μέσα από μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη που παραχώρησε, ο Σπύρος Μπιμπίλας δε δίστασε να «κατακεραυνώσει» τον Σταμάτη Φασουλή κατηγορώντας τον για τη συμμετοχή του στο J2US. Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε, πως η στάση του δεν του άρεσε καθόλου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο Λοιπόν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά δρώμενα. Από τις δηλώσεις του δε θα μπορούσε να λείπει και ο συνεργάτης του, Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο J2US και με τα καυστικά του σχόλια.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ήταν πολύ ξεκάθαρος στις απαντήσεις του και δεν άφησε καθόλου περιθώρια αντίδρασης. Δείτε εδώ και ένα απίστευτο σκηνικό που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Αυτά είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Σταμάτη Φασουλή

Μου είπες ότι θέλεις να βλέπεις ηθοποιούς επάνω στο θεατρικό σανίδι κι όχι ανθρώπους που έχουν άλλες ενασχολήσεις.

Τα τελευταία χρόνια, διάφορες περσόνες της τηλεόρασης καταλαμβάνουν τη θέση των ηθοποιών στο θέατρο. Η τηλεόραση, που έχει γίνει ένα εύπεπτο είδος, δημιουργεί κάποια μοντέλα ανθρώπων που είναι εύκολο να μαζέψουν κοινό στο θέατρο ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι παραγωγοί. Τραγουδιστές, παρουσιαστές, μοντέλα, κάθε είδους. Οι ηθοποιοί έχουμε φτάσει να είμαστε 10.000, πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποιος άξιος να παίξει έναν ρόλο που πρέπει να τον παίξει μια τηλεπερσόνα.

Δεν συμφωνώ ούτε με το να γίνει παρουσιαστής ένας ηθοποιός… Έχει γίνει τέτοιο ανακάτεμα… Δεν συμφωνώ οι ηθοποιοί εξαναγκασμένοι από την οικονομική κρίση να κάνουν ό,τι να ‘ναι. Αν κάποιος νομίζει ότι αυτοπροβάλλεται μέσα από ένα πάνελ ενός ριάλιτι, δεν είναι καλή προβολή.

Ο Σταμάτης Φασουλής δε σου άρεσε στο “Just the 2of us”

Όχι, καθόλου δε μου άρεσε, γιατί η πριν εικόνα του, είναι σε πλήρη αντίθεση μ’ αυτό που έκανε. Με στεναχωρεί αυτό ως ηθοποιό, να είναι ο Σταμάτης Φασουλής στην κριτική επιτροπή του “Just the 2of us”, γιατί ξέρω τι αξιόλογος ηθοποιός είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε πάνελ, δεν θα έπαιζα σε κανένα ριάλιτι, είναι τελείως έξω από τον χαρακτήρα μου. Δεν ξέρω πόσα πολλά λεφτά μπορεί να παίρνει κάποιος σ’ αυτά.

Σπύρος Μπιμπίλας κατά Σταμάτη Φασουλή