Καλοκαίρι #not: Πως μπέρδεψαν τον Μπιμπίλα με τον Δελαπόρτα - Δείτε το βίντεο

Πώς αντέδρασε;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Καλοκαίρι #not: Πως μπέρδεψαν τον Μπιμπίλα με τον Δελαπόρτα - Δείτε το βίντεο

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι #not; Ένα μεγάλο μπέρδεμα συνέβη ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και την Νάταλι Κάκαβα.

Συγκεκριμένα, Η Ναταλί Κάκκαβα είπε στον Σπύρο Μπιμπίλα

"Σπύρο μου εγώ τόσα χρόνια σε γνωρίζω κυρίως από την αγάπη που έχουν εκφράσει άλλοι άνθρωποι για εσένα και δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλες κυρίες του ελληνικού κινηματογράφου σε εμπιστεύτηκαν με την αυτοβιογραφία τους. Σήμερα συμπληρώνονται 16 χρόνια από τότε που έφυγε η Ρένα Βλαχοπούλου."Ο ηθοποιός της είπε: "Όχι αυτό είναι λάθος, αυτός είναι ο Μάκης Δελαπόρτας. Να σας πω για την Ρένα Βλαχοπούλου επειδή γίνεται το γνωστό λάθος και δεν πειράζει. Σε ζωντανές εκπομπές με έχουν ρωτήσει για βιβλίο που έχω γράψει και το έχει γράψει ο Μάκης. Μας μπερδεύουν από παιδιά χωρίς να μοιάζουμε αλλά είμαστε το ίδιο καλοσυνάτοι κι οι δύο κι είμαστε σαν αδέλφια.

Να σας πω ένα αστείο; Κάθομαι σε ένα βαπόρι και πάω κι έρχεται ένας κύριος και μου λέει είμαι πολύ χαρούμενος κάθε εβδομάδα βλέπω ένα γνωστό ηθοποιό. Του λέω ποιον είδατε την προηγούμενη εβδομάδα και μου λέει τον Σπύρο Μπιμπίλα. Και ποιον νομίζετε ότι βλέπετε τώρα; Και μου λέει τον Μάκη Δελαμπόρτα.".

Το βίντεο με την παρεξήγηση - Πως μπέρδεψαν τον Μπιμπίλα με τον Δελαπόρτα

Κι άλλη παρεξήγηση στην εκπομπή. Μεγάλη αναστάτωση στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ με την Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Το σχόλιο τσίτσιδη με πείραξε»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μετά την παρεξήγηση στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ «άδειασε» τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο Instagram

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, ωστόσο δημιουργήθηκε μία μεγάλη παρεξήγηση ανάμεσα σε αυτή και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Η ίδια, έδειξε πως δε θέλει να αφήσει το συμβάν πίσω της και στη συνέχεια «άδειασε» τον παρουσιαστή στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε στην υπόθεση με το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη ρώτησε αν θα έκανε κι εκείνη ένα τέτοιο βίντεο, με τον παρουσιαστή να εννοεί ένα βίντεο σαν αυτό που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στο youtube προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο κύριε Γκουντάρα;». Δείτε εδώ και τι ακριβώς συνέβη με το ατύχημα της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Το θέμα ωστόσο δεν τελείωσε εκεί, αφού το μοντέλο αποφάσισε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα και μέσα από ένα insta story που ανέβασε.

«Πραγματικά εκείνη τη στιγμή και λόγω πως ήμασταν live, δεν απάντησα όπως θα έπρεπε και απορώ και εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Αν θα έκανα ένα βίντεο… Δηλαδή θεωρείτε ότι η κοπέλα η συγκεκριμένη έκανε αυτό το βίντεο και το δημοσίευσε η ίδια; Και δεύτερον εσείς θα κάνατε ένα βίντεο που θα σας είχαν ρίξει κάτι στο ποτό; Τι τρέλα πουλάτε κάποιοι;» ακούγεται να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο έκανε μάλιστα tag τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην ανάρτησή της και έγραψε: «Ερωτήθηκα για κάτι που δε σχετίζομαι… σας έκοψα πριν ρωτήσετε για προσωπική ζωή, επαγγελματικά κτλ και επειδή στριμωχτήκατε είπατε καλό καλοκαίρι. Για αυτό μου αρέσουν live εκπομπές, γιατί φαίνεται η αλήθεια. Η ερώτησή σας κύριε Γκουντάρα ήταν άστοχη με όλο τον σεβασμό.