Αυτό το έξτρα καλοκαιρινό λινό σορτσάκι θα το φοράς ακόμη και με 40 βαθμούς! - Μόνο στα H&M με 15,99€

Πιο στιλάτο κι απ'όσο φαντάζεστε

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αυτό το έξτρα καλοκαιρινό λινό σορτσάκι θα το φοράς ακόμη και με 40 βαθμούς! - Μόνο στα H&M με 15,99€

Όλες λατρεύουμε το καλοκαίρι, ωστόσο ορισμένες φορές η ζέστη μπορεί να γίνει ανυπόφορη... Ψάξαμε και βρήκαμε ένα ρούχο από τα H&M το οποίο θα είσαι σε θέση να απολαύσεις χωρίς να σε βασανίζουν οι 40 βαθμοί που υπάρχουν έξω. Τη θερμοκρασία θα ανεβάσεις από την άλλη εσύ με το ανυπέρβλητα κορυφαίο στιλ σου!

Παρακάτω θα δείτε το τέλειο και έξτρα καλοκαιρινό λινό σορτσάκι που θα σε σώσει από τη ζέστη και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σου. Ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις με το ντύσιμό σου και να λατρέψεις αυτό το λινό σορτσάκι που θα σε συντροφεύσει όλο το καλοκαίρι!

Αυτό είναι το έξτρα καλοκαιρινό λινό σορτσάκι που θα φοράς ακόμη και με 40 βαθμούς! - Μόνο στα H&M με 15,99€


Tie-belt shorts

15,99 €

H&M λινό σορτσάκι

Αυτό είναι το φόρεμα που κοστίζει μόνο 4,99 ευρώ στο H&M

Για να πας το σύνολο αυτό σε άλλο λέβελ συνδύασέ το λινό σορτάκι με αυτά τα μαγευτικά τοπάκια!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησαν αυτά τα δύο λευκά τοπάκια στην νέα συλλογή των H&M, κάνουν απόλυτη θραύση και όχι άδικα αφού αποτελούν ρούχα που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίπτωση μέσα στο καλοκαίρι και να σε κάνουν να εντυπωσιάσεις.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήδη το Η&Μ έχει για εσένα τις πιο όμορφες προτάσεις για να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου για μία ακόμα χρονιά.

Συνδύασε τα δύο αυτά τοπάκια με το πιο must ψηλόμεσο τζιν από τα H&M. Θα το βρεις εδώ.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι δύο τοπάκια που θα σε βολέψουν τόσο στις διακοπές σου όσο και στις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη. Ταυτόχρονα, είναι πολύ στιλάτα και μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με όλα τα ρούχα σου.

H&M λευκό τοπάκιH&M λευκή μπλούζα

Κοστίζουν 24,99€ και 14,99€ και μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ και εδώ

TAGS