Αποκαλύφθηκε η "σχέση" του Γιάννη Στάνκογλου και της Στεφανίας από τη Eurovision

Όλες οι σχετικές πληροφορίες

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε η

Δε θα φανταστείτε ποια είναι η σχέση ανάμεσα στον Γιάννη Στάνκογλου, του αγαπημένου μας ηθοποιού από τος "Άγριες Μέλισσες" και της Στεφανίας που θα εκπροσωπούσε φέτος την Ελλάδα στο θεσμό της Eurovision, αν δεν μας χαλούσε τα σχέδια η πανδημία του κορωνοϊού!

Ο Γιάννης Στάνκογλου λοιπόν με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας σύστησε τη σχέση που έχει με τη Στεφανία και ομολογούμε ότι ξαφνιαστήκαμε.

Ποια είναι επομένως η σχέση του Στάνκογλου με τη Στεφανία από τη Eurovision?

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης, η Στεφανία είναι ανιψιά του! Ναι, σωστά διαβάσατε έχουν συγγένεια και όπως δήλωσε στην περιγραφή της κοινής τους φωτογραφίας που ανέβασε, τη γνώρισε πρόσφατα μιας και η Στεφανία διαμένει μόνιμα στην Ολλανδία.

Στην περιγραφή της εικόνας έγραψε: "Εδώ με την ανήψια μου που μόλις την γνώρισα ...ΠΛΑΣΜΑ...#stefaniaeurovisiesongfestival ..."

Γιάννης Στάνκογλου: Η ασθένεια που τον είχε "χτυπήσει" - Είχε κιτρινίσει ολόκληρος

Ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες - Όλη η αλήθεια για τον Κυπραίο

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και μεταξύ άλλων έδωσε και ένα τρομερό spoiler για το μέλλον του Θωμά Κυπραίου στη σειρά Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια γύρω από τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «7 Μέρες TV» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ελένη, στον εθισμό του στη μορφίνη καθώς και στο τραγικό τέλος του χαρακτήρα του.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τις Άγριες Μέλισσες, μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο. Δείτε τες εδώ.

Αυτό είναι το spoiler που έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου για τις Άγριες Μέλισσες

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω για τη σχέση σου με την Ελένη.

Θα περάσουμε από πολλά κύματα. Και εντάσεις θα υπάρξουν μεταξύ μας και ακραίες καταστάσεις από τον Κυπραίο και θα έρθουν ακραίες καταστάσεις και για την Ελένη. Πιστεύω ότι είναι δύο χαρακτήρες που συνδέονται με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Δύο δυνατές προσωπικότητες, οι οποίες έχουν συμπαθήσει και έχουν αγαπήσει σε βάθος ο ένας τον άλλον, ασχέτως του ότι η Ελένη δεν μπορεί να ερωτευτεί άλλον εκτός από το δάσκαλο. Τι να κάνουμε; Η Ελένη, αυτό το σκληρό πλάσμα, θέλει το δασκαλάκο της…

Άγριες Μέλισσες Κυπραίος

Δεν θα καταφέρει ολόκληρος Κυπραίος να το ανατρέψει;

Θα τα φέρει τούμπα όλα, αλλά όχι όπως νομίζετε.

Πώς θα αντιδράσει, όταν η Ελένη επιλέγει ανοικτά τον Λάμπρο;

Θα περάσει από Συμπληγάδες Πέτρες όλο αυτό το διάστημα. Η Ελένη είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει ανάγκη ο Κυπραίος για να συνεχίσει. Θα γίνουν διάφορες καταστάσεις, αλλά δεν μπορώ να σου πω περισσότερα.

Θα φτάσει στα άκρα με τον Λάμπρο;

Όχι τόσο απέναντι σε αυτόν. Σίγουρα όμως η αντίδρασή του θα είναι λίγο ακραία.

Όσον αφορά στον εθισμό του στη μορφίνη.

Θα περάσει κι από εκεί, αλλά όταν θα έρθει η δύσκολη στιγμή, κατά την οποία πρέπει να είναι νηφάλιος, θα καταφέρει πάλι να πάρει απόσταση από όλο αυτό.

Στην περιγραφή του τελευταίου επεισοδίου διαβάζουμε “μια συνάντηση θα φέρει στο φως ένα θανάσιμο μυστικό, η μοίρα των τριών αδερφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο”.

Ποια είναι αυτή η συνάντηση; Δεν έχω ιδέα! (γέλιο)