Χαρμόσυνα νέα για γνωστό μοντέλο - Παντρεύεται!

Ποια είναι η καλλονή που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία σύντομα;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Χαρμόσυνα νέα για γνωστό μοντέλο - Παντρεύεται!

Τα νέα είναι εξαιρετικά χαρμόσυνα για γνωστό μοντέλο και τον σύντροφό της που αποφάσισαν να ενώσουν αιωνίως τις ζωές τους. Ποιο είναι το πανέμορφο μοντέλο που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ γρήγορα και ήδη πετάει στον έβδομο ουρανό;

Το μοντέλο που θα παντρευτεί με τον καλό της είναι η εκθαμβωτική Στέλλα Δημητρίου κι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μιχαηλίδης. Η Στέλλα με τεράστια χαρά αποδέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο γνωστός επιχειρηματίας και το μυστήριο θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, τις Σπέτσες.

Η φωτογραφία που ανήρτησε το γνωστό μοντέλο στον λογαριασμό της στο Instagram μαζί με τον σύντροφό της αναφορικά με τον επικείμενο γάμο τους

Η Στέλλα έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας της όπου τη βλέπουμε μαζί με τον αγαπημένο στη Μύκονο: "Και σκέφτομαι πάλι πως ταξίδι είναι οι άνθρωποι … μα πιο πολύ ταξίδι είναι το πάθος να μοιραστείς το δρόμο".

Παντρεέυται γνωστό μοντέλο

Αργότερα, ένας φίλος της ανέβασε κοινή τους φωτογραφία, φανερά ενθουσιασμένος από τα νέα και σημείωσε: "Με γέλια κλείνει αυτή η βραδιά... και με πολλή συγκίνηση... ξέρετε η Στέλλα ήταν πάντα για μένα κάτι παραπάνω από φίλη…συνοδοιπόρος-οικογένεια ...κοινή πορεία-ηλικία-διαδρομή… χάρηκα για τον ξαφνικό γάμο της αλλά ταυτόχρονα ήταν για μένα ένα σοκ το… ολοκληρωτικό τέλος μιας ανέμελης εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί ... ήταν η τελευταία ελεύθερη φίλη μου…και θα παραμείνει για πάντα προστατευόμενη και αγαπημένη μου!!! Τώρα την ελευθερία θα την απολαμβάνω πλέον μόνος μου!!! Σ’ αγαπώ Στέλλα μου… έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα παρέα".

Παντρεέυται γνωστό μοντέλο ανάρτηση

Η ώρα η καλή στα παιδιά!

Εριέττα Κούρκουλου: Μάγεψε με το νυφικό της - Βίντεο από τον ονειρεμένο γάμο της!

Νέος γάμος στην ελληνική showbiz - Μόλις ανακοινώθηκε!

Ένας νέος γάμος πρόκειται να λάβει χώρα σε λίγο καιρό στην ελληνική showbiz και η νύφη δείχνει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με την ανακοίνωση. Μέσα από το Instagram, ανέβηκαν οι πρώτες φωτογραφίες με το μονόπετρο.

Την ευχάριστη ανακοίνωση την έκανε ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος είναι στενός φίλος με τη νύφη και ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του για τα χαρμόσυνα νέα.

Ο λόγος για τον γάμο της Στέλλας Δημητρίου!

Ο Χάρης Σιανίδης έγραψε χαρακτηριστικά: «Με γέλια κλείνει αυτή η βραδιά.....και με πολύ συγκίνηση ....ξέρετε ήταν πάντα για μένα κάτι παραπάνω απο φίλη...συνοδοιπόρος-οικογένεια ....κοινή πορεία – ηλικία - διαδρομή ....χάρηκα για τον ξαφνικό γάμο της αλλά ταυτόχρονα ήταν για μένα ένα σοκ...

το ολοκληρωτικό τέλος μιας ανέμελης εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί ....ήταν η τελευταία ελεύθερη φίλη μου...και θα παραμείνει για πάντα προστατευόμενη και αγαπημένη μου!!! Τώρα την ελευθερία θα την απολαμβάνω πλέον μόνος μου!!!

Σ αγαπώ....έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα παρέα #bestfriends #friendsforeve» και δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη φίλη του να τσουγκρίζουν τα ποτήρια του και είδαμε πρώτη φορά το μονόπετρό της. την ίδια φωτογραφία ανήρτησε και η Τζένη Τζιβεριώτη.