Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

"Λύγισε" τους πάντες με το μήνυμά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Ο Σάκης Ρουβάς έχει μια τεράστια δύναμη μέσα από τα social media του και αγγίζει πολλές ψυχές! Για τον λόγο αυτό πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε για καλό σκοπό αφού ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θέλησαν να παρακινήσουν τον κόσμο να υποστηρίξει το Μαζί για το παιδί.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση έγραψε ο τραγουδιστής: Μαζί στηρίζουμε, μαζί προσφέρουμε, μαζί καταφέρνουμε ακόμα περισσότερα... Γιατί όλοι είμαστε «Μαζί για το παιδί» και φορώντας τα συλλεκτικά μπλουζάκια βοηθάμε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Δείτε εδώ και την προηγούμενη ανάρτηση του Σάκη για το Μάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Κάτια Ζυγούλη: Δημοσίευσε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τον Σάκη Ρουβά και τον γιο τους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε μερικές μοναδικές και πολύ τρυφερές φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά με τον γιο του και όλο το διαδίκτυο "έλιωσε" κανονικά με τα υπέροχα στιγμιότυπα.

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώσει στα παιδιά του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι δύο πολύ τρυφεροί γονείς οι οποίοι "τρελαίνονται" για τα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Αυτές τις φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά με τον γιο τους δημοσίευσε η Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και έτσι σήμερα, ανέβασε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά. Δείτε εδώ και τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Κάτιας Ζυγούλη για το περιστατικό που δε γνώριζε κανείς.