Γιώργος Λασκαρίδης: H on air έκπληξη της συντρόφου του και οι πληροφορίες για το γάμο τους

Τον αιφνιδίασε!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Γιώργος Λασκαρίδης: H on air έκπληξη της συντρόφου του και οι πληροφορίες για το γάμο τους

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι#Not ήταν σήμερα ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο γοητευτικός πρώην παίκτης από το MasterChef. Ο όμορφος μάγειρας μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύντροφό του αλλά και στο γάμο τους που πλησιάζει.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef διηγήθηκε το πως γνώρισε τη σύντροφό του και χαρακτηριστικά είπε: "Γνωριστήκαμε στο Άμστερνταμ. Μου έκανε αυτή το “καμάκι”. Ήταν τα γενέθλιά μου 19 Απριλίου… Θα ερχόταν ένας φίλος μου στο Άμστερνταμ που είχα να τον δω έξι χρόνια και είχε γνωρίσει τη Λότους και μία φίλη της που ήρθαν μαζί".

Ενώ μιλούσε με τους παρουσιαστές στο πλατό ξαφνικά τηλεφώνησε η κοπέλα του, Λότους και τον αιφνιδίασε με την έκπληξή της μέσω Skype!

Ύστερα μίλησαν από κοινού για τον επικείμενο γάμο τους και η αγαπημένη του σχολίασε το εξής: "Είμαι με πολύ χαρούμενη που θα παντρευτούμε του χρόνου. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πού θα παντρευτούμε. Στην Κρήτη θα γίνει ο γάμος, όμως δεν έχω πάει ακόμη για να δούμε μέρη".

Δείτε το βίντεο με τον Γιώργο Λασκαρίδη και την on air έκπληξη της συντρόφου του, όπως και τι πληροφορίες για το γάμο τους

MasterChef: Οι κόντρες συνεχίζονται - Το νέο «καρφί» του Γιώργου Λασκαρίδη προς Μπέλλο - Κατερίνα

Γιώργος Λασκαρίδης: Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκαλύπτει για τη σύντροφό του - «Εκείνη έκανε το...»

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Γιώργος Λασκαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και έκανε αποκαλύψεις για τη σύντροφό του και μέλλουσα σύζυγό του.

Ο μάγειρας, μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, αλλά και στο ποιος έκανε το πρώτο βήμα για να είναι μαζί.

«Η Λότους είχε γνωρίσει στο Βερολίνο έναν φίλο μου που είχα να δω 6 χρόνια. Όταν την είδα είπα ότι για να την έχω πρέπει να ξαναγεννηθώ 2 φορές. Εκείνη έκανε το πρώτο βήμα και με φίλησε.

Γιώργος Λασκαρίδης σύντροφος

Αυτό που μου αρέσει στη Λότους και την οικογένειά της είναι ότι κάνουν πολλά πράγματα μαζί και νιώθεις πολλή αγάπη. Σίγουρα μου είχε λείψει μια οικογένεια με τον μπαμπά και τη μαμά, αλλά ήταν μάθημα ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Λασκαρίδης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τις... κομμώτριες. Δείτε το γιατί.