The Booth: Η Σοφία Κουρτίδου βρέθηκε σε ένα χαντάκι

Αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Booth: Η Σοφία Κουρτίδου βρέθηκε σε ένα χαντάκι

Μία πραγματικά απίστευτη ιστορία θέλησε να διηγηθεί σήμερα το μεσημέρι η Σοφία Κουρτίδου, στην εκπομπή της, The Booth. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και πώς κατάφερε να βρεθεί μέσα σε ένα χαντάκι.

Υπεύθυνη για όλο το σκηνικό δεν είναι άλλη από τη Σοφία Μουτίδου, η οποία με μία μικρή γκάφα που έκανε, οδήγησε την Σοφία Κουρτίδου... στο χαντάκι.

Η παρουσιάστρια περιέγραφε την ιστορία στις άλλες τρεις κυρίες του The Booth και εκείνες εννοείται πως δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου έχει φωτογράφιση, όμως ξεχνά να πάρει μαζί της τα ρούχα που πρέπει να βάλει. Η Σοφία Κουρτίδου προσφέρεται να της πάει. Η διαδρομή έχει χωματόδρομο, η Σοφία Κουρτίδου μπερδεύεται, παίρνει άλλον χωματόδρομο και μετά από λίγο πέφτει με το αυτοκίνητό της σε ένα χαντάκι!

Δείτε εδώ την απίστευτη πρόταση γάμου που έκανε στην σύντροφό της, μία τηλεθεάτρια του The Booth.

Παρουσιάστρια του The Booth περιμένει παιδί

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της εκπομπής The Booth του Opentv, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου protothema.gr.

H γνωστή τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα, η οποία φέτος συμπαρουσιάζει την εκπομπή «The Booth» στο Open μαζί με τη Σοφία Μουτίδου, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Σοφία Κουρτίδου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, σκηνοθέτη, Δημήτρη Πλατανιά στην Αίγινα τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε.

Η Κρυσταλλία για την όμορφη στιγμή της ζωής της είχε επιλέξει ένα μακρύ, εντυπωσιακό νυφικό με διαφάνεια και κεντήματα.

Μέσα από στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι καλεσμένοι του γάμου, στο γαμήλιο πάρτι δεν έλειψαν οι βουτιές στην πισίνα και το ξέφρενο γλέντι.

Το ζευγάρι, λοιπόν, μερικούς μήνες μετά τον γάμο του ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας του και οι δυο τους είναι τρισευτυχισμένοι.

Δείτε εδώ ποιας παρουσιάστριας του The Booth ο σύντροφος είχε αυτοκτονήσει!

The Booth έγκυος κρυσταλία

Κρυσταλία έγκυος