Μόλις έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Δούκισσα Νομικού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Δούκισσα Νομικού

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού έκανε γνωστά τα πιο ευχάριστα νέα, που περίμεναν εδώ και μέρες να ακούσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στα social media και γι΄αυτό φροντίζει να μοιράζεται πολλά κομμάτια από την καθημερινότητά της με τους followers της.

Κάθε της ανάρτηση γίνεται ανάρπαστη, ενώ όπως όλα δείχνουν, το κοινό έχει μεγάλη αδυναμία και στη συλλογή κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού. Πρόκειται για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα το οποίο ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό και μέχρι στιγμής έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που έκανε γνωστά η Δούκισσα Νομικού

Έτσι λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού, ανέβασε ένα insta story, μέσα από το οποίο ανακοίνωσε πως για λίγο, το online store της θα έχει εκπτώσεις και εννοείται πως όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι, έτρεξαν να προλάβουν τα πιο μοναδικά κομμάτια.

Δούκισσα Νομικού ανακοίνωση

Θύελλα αντιδράσεων με την φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Χθες το βράδυ, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να της απαντήσουν στην ερώτηση που τους έκανε.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο μάλιστα αξιοποιεί μαζί με την οικογένειά της.

Οι 4 τους περνάνε υπέροχες μέρες στη Μύκονο και μέχρι στιγμής, το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στο νησί των ανέμων.

Η Δούκισσα Νομικού λοιπόν, ψάχνοντας έναν τρόπο για να περάσει δημιουργικά το χρόνο της, κάθισε στο κρεβάτι της, πόζαρε χωρίς καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της δώσουν μία συμβουλή σχετικά με το ποια σειρά θα πρέπει να δει.

Εκείνοι ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω και έδωσαν στην πανέμορφη παρουσιάστρια όλες τις απαντήσεις που χρειαζόταν! Κάτι αντίστοιχο έγινε και προχθες, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με το πρόσωπό της, κάνοντας όλη την ελληνική showbiz να την "προσκυνήσει"!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων