Η Δούκισσα Νομικού έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και η ελληνική showbiz την "προσκύνησε"!

Οι φωτογραφία της συγκέντρωσε απίστευτες αντιδράσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Δούκισσα Νομικού έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και η ελληνική showbiz την

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κάνει κοντινό στο πρόσωπό της. Η εκπληκτική εικόνα της, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε τις αντιδράσεις όλης της ελληνικής showbiz.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της στη μαγευτική Μύκονο. Εδώ και λίγες μέρες, το Instagram, έχει γεμίσει με φωτογραφίες της από το υπέροχο αυτό νησί και τα likes έχουν πέσει "βροχή"!

Χθες, ο φακός του YouWeekly.gr τη "συνέλαβε" στην παραλία μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η Δούκισσα Νομικού είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και έτσι, κάθε εμφάνισή της και κάθε φωτογραφία της, γίνονται ανάρπαστες.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Δούκισσα Νομικού

Κάτω από τη νέα φωτογραφία που ανέβασε λοιπόν, μαζεύτηκαν όλες οι Ελληνίδες celebrities και αποθέωσαν την πανέμορφη παρουσιάστρια.

Ανάμεσά τους, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μαίρη Συνατσάκη και η Άννα Πρέλεβιτς.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Με boho ολόσωμο μαγιό στη Μύκονο η Δούκισσα Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει σε παραλία της Μυκόνου με το πιο στιλάτο boho ολόσωμο μαγιό και προκαλεί σωστό πανικό!

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις μαγευτικές διακοπές της και ως γνωστή λάτρης των social media, φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, μπόλικα στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Η Δούκισσα Νομικού έχει αφήσει για λίγο καιρό την Αθήνα και απολαμβάνει τις διακοπές στην Μύκονο, μαζί με την οικογένειά της. Εδώ και λίγες μέρες, το Instagram της Δούκισσας Νομικού έχει γεμίσει με φωτογραφίες από το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων!

Να πούμε σε αυτό το σημείο, ότι η Δούκισσα Νομικού μας τρέλανε και τις προηγούμενες μέρες, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με τον μικρό Σάββα. Δείτε τη εδώ και θα "λιώσετε"!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με το boho ολόσωμο μαγιό στη Μύκονο

Φορώντας το πιο στιλάτο μαγιό, η Δούκισσα Νομικού κατάφερε να κάνει χαμό στο Instagram με την πόζα της αλλά και με τις πολύ όμορφες κοτσίδες της, οι οποίες αποτελούν το νούμερο ένα trend στα καλοκαιρινά χτενίσματα.