Δούκισσα Νομικού: Απίστευτο περιστατικό σε παραλία με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - Τι λένε οι μάρτυρες

Αποκλειστικές πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Απίστευτο περιστατικό σε παραλία με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη - Τι λένε οι μάρτυρες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε παραλία της Μυκόνου το μεσημέρι της Δευτέρας με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και την Δούκισσα Νομικού! Άνθρωποι που βρέθηκε μπροστά αποκάλυψαν τα πάντα στο Youweekly.gr.

Το ζευγάρι από την αρχή ήταν ευδιάθετο και κάποιες μικρές σε ηλικίες κοπέλες πλησίασαν, μάλιστα, την Δούκισσα Νομικού ζητώντας της μια φωτογραφία! Εκείνη εννοείται πως δέχτηκε αλλά κρατώντας πάντα ένα μέτρο και μη δίνοντας περιθώριο για πολλά πολλά αφού ήταν με την οικογένειά της.

Γέλια, φωνές, χαμόγελα και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης σε άκρως ανεβασμένη διάθεση. Μάλιστα, άνθρωπος που βρέθηκε στην συγκεκριμένη πλαζ κι έχει ξαναπετύχει πολλές φορές εκεί το ζευγάρι αποκάλυψε στο Youweekly.gr πως τόσο χαρούμενο δεν είχε δει ποτέ τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ο κακός χαμός, όμως, έγινε όταν η Δούκισσα Νομικού έμεινε με το μαγιό της και ήρθε η ώρα να βουτήξει στην θάλασσα! Όπως θα δείτε στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες ο Δημήτρης Θεοδωρίδης δοκίμασε το νερό να δει πόσο παγωμένο είναι κι αφού έκλεισε το τηλέφωνο έτρεξε πίσω από την Δούκισσα Νομικού που ανυποψίαστη πήγαινε να βουτήξει την πήρε αγκαλιά και την έριξε στο νερό! Τα γέλια τους ακουγόντουσαν παντού και έδειχναν πραγματικά να ζουν δεύτερο ταξίδι του μέλιτος.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη από την παραλία της Μυκόνου

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης

Δούκισσα Νομικού παραλία

Στην ίδια παραλία, αξίζει να σημειωθεί πως βρέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος όταν πήρε χαμπάρι πως τον τραβάνε φωτογράφοι έκανε μια απίστευτη κίνηση. Δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφηκε

Οι κάμερες έπιασαν την Δούκισσα Νομικού σε μοναχική παραλία με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης για ακόμα μια χρονιά προτίμησαν την Μύκονο, αλλά ένα διαφορετικό κομμάτι αυτού, το πιο μοναχικό. Οι κάμερες του Youweekly.gr τους έπιασαν σε μια ήσυχη παραλία με τα παιδιά τους.

Η Δούκισσα Νομικού παρά το γεγονός πως έχει γεννήσει δυο υπέροχα αγγελούδια διατηρεί ακόμα κορμάρα (δείτε εδώ την διατροφή της)και είναι ολοφάνερο στο παρακάτω υλικό.

Οι φωτογραφίες της Δούκισσας με τον Θεοδωρίδη στη Μύκονο

Άνθρωποι που βρέθηκαν στην ίδια παραλία με το ζευγάρι μας μετέφεραν πως ήταν πολύ ήρεμοι και αγαπημένοι. Η Δούκισσα έπαιζε έξω στην άμμο με τα παιδιά και ο Θεοδωρίδης τους κοιτούσε και τους θαύμαζε αφού η εικόνα της οικογένειάς του ήταν τόσο υπέροχη.

Δημήτρης Θεοδωρίδης παραλία Μύκονος

Δούκισσα Νομικού μαγιό

Δούκισσα Νομικού παραλία με τον Θεοδωρίδη