Το πρόσωπο - «κλειδί» που θέλει ο ALPHA για το Πάμε Πακέτο

Μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πρόσωπο - «κλειδί» που θέλει ο ALPHA για το Πάμε Πακέτο

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν θα επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση η εκπομπή Πάμε Πακέτο, αλλά και σχετικά με το ποια θα είναι η παρουσιάστριά του. Ο ALPHA έχει βρει βέβαια το πρόσωπο - «κλειδί» που θέλει.

Η αποχώρηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου από το κανάλι έφερε μαζί της μία σειρά από αντιδράσεις από τις δύο μεριές. Η παρουσιάστρια, πρόσφατα ξεκαθάρισε πως το κόνσεπτ του Πάμε Πακέτο της ανήκει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι ετοιμάζεται να φέρει ξανά στο προσκήνιο την αγαπημένη εκπομπή.

Συγκεκριμένα, θέλει να φέρει στην παρουσίασή της, ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό στο κοινό, το οποίο έχει δοκιμαστεί ξανά και βρίσκεται ήδη στον ALPHA.

Ο λόγος για την Αντελίνα Βαρθακούρη η οποία πήρε φέτος τη μεταγραφή της στον ALPHA και παρουσίασε την εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι».

Πάμε Πακέτο Αντελίνα Βαρθακούρη

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Πέρασα δύσκολα γιατί...» - Η αποκάλυψη για το τέλος του Πάμε Πακέτο στον ALPHA

H Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και αποκάλυψε τα πάντα για το Πάμε Πακέτο μετά το κόψιμο του από τον ALPHA, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, λέγοντας πως πέρασε δύσκολα.

«Εγώ πραγματικά πήγα εκεί (σ.σ. στο J2US) για ψυχοθεραπεία. Πρώτον, γιατί πέρασα μια δύσκολη περίοδο από τότε που ξαφνικά και αδικαιολόγητα σταμάτησε το Πάμε Πακέτο. Έγινε με έναν άκομψο τρόπο. Ήταν η καθημερινότητά μου και όταν αυτό ακραία και ξαφνικά διακόπτεται μετά από 14 χρόνια -17 χρόνια ήμουν στον Alpha-, είναι σαν ξερίζωμα κάπως. Πάντα υπάρχει μια απώλεια όταν σταματάει κάτι.

Κάτι πήρε το αφτί μου ότι θα συνεχιστεί το Πάμε Πακέτο, αλλά επειδή αυτό το αφτί έχει πάρει κι άλλες φορές τέτοιες πληροφορίες σε επίπεδο συμφωνιών που για κάποιο λόγο μετά από τις αλλαγές των συνθηκών άλλαξαν κι αυτά, δεν είμαι σε θέση να πω ούτε ναι ούτε όχι. Είχαμε συζητήσει με τον ΣΚΑΪ, είχαμε συμφωνήσει, για κάποιο λόγο όμως επειδή εγώ δεν ήμουν σε θέση να υπογράψω ακόμα γιατί ήμουν δεσμευμένη με συμβόλαιο από τον Alpha μέχρι τον Αύγουστο, οι άνθρωποι έπρεπε να προχωρήσουν, έκαναν την συμφωνία με τον Acun και πέρασαν σε άλλο πρόγραμμα.

Μετά μιλήσαμε με το Open, ήταν όλα έτοιμα να ξεκινήσουμε θεωρητικά και έρχεται ο κορωνοϊός. Θα έβγαινε στον αέρα τον Μάρτιο», αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Δείτε εδώ όσα σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι για το κόψιμο του Πάμε Πακέτο.