ΣΚΑΪ: Έγινε η επίσημη ανακοίνωση για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Love it... με την Ιωάννα Μαλέσκου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ΣΚΑΪ: Έγινε η επίσημη ανακοίνωση για την Ιωάννα Μαλέσκου

Μόλις πριν από λίγο, ο ΣΚΑΪ, εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωσή του για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ενώ μαζί της, κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ. Η εκπομπή θα λέγεται Love it και το τρέιλερ είναι απλά... εκρηκτικό!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρει:

«Η Ιωάννα Μαλέσκου, είναι το νέο πρόσωπο της τηλεόρασης και είναι στον ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα σπούδασε παιδαγωγικά αλλά την ερωτεύτηκε γρήγορα η μικρή οθόνη.

Γεμάτη κέφι και αστείρευτο λόγο έρχεται για να αλλάξει τα μεσημέρια μας, μέσα από το καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του σταθμού.»

Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Love it» και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η παρέα της μπροστά από τις κάμερες καθώς ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ είναι η Ιωάννα Μαλέσκου να καλωσορίσει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του σταθμού τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου που την καινούργια σεζόν θα προσπαθήσει να την… love το τηλεοπτικό κοινό… πανελληνίως…!

Δείτε εδώ ποιος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη πάει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ανατροπή με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έγινε μία μεγάλη ανατροπή με την εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει σε λίγο καιρό στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια αφήνει πίσω της την Κρήτη και έρχεται στην Αθήνα, για να δοκιμάσει την τύχη της στα μεγάλα κανάλια και να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης. Η Ιωάννα Μαλέσκου, συμφώνησε πριν από λίγο καιρό με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για το κόσνεπτ το οποίο θα αναλάβει.

Όπως είχε γίνει γνωστό όμως, η εκπομπή θα ξεκινούσε στις 12 το μεσημέρι. Τα δεδομένα ανατράπηκαν, και η Ιωάννα Μαλέσκου, ανέλαβε νέα ζώνη στον ΣΚΑΪ.

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

Αυτή είναι η ανατροπή που συνέβη με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι αυτή που θα δίνει lead in στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Μετά τους «Αταίριαστους» η γνωστή σεφ θα αναλαμβάνει δράση στις 12 μ.μ, ενώ στις 12:20 και έως τις 2 η σκυτάλη θα περνά στη νεοφερμένη παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε πως τη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Κρήτη TV πήρε η Χριστιάνα Σκούρα και ο Λευτέρης Κουμαντάκης. Δείτε εδώ πώς σχολίασαν την παρουσιάστρια.