Ιωάννα Μαλέσκου: Κυκλοφόρησε το trailer - Έτσι θα λέγεται η εκπομπή της στον ΣΚΑΙ

Δείτε το εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Μαλέσκου: Κυκλοφόρησε το trailer - Έτσι θα λέγεται η εκπομπή της στον ΣΚΑΙ

Η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΙ με τη νέα της εκπομπή που θα λέγεται "Love it" και πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, κυκλοφόρησε το trailer της!

Νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός είχε βγάλει την επίσημη ανακοίνωσή του για να την καλωσορίσει το δυναμικό του - δείτε την εδώ. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα φρέσκο πρόσωπο, στο οποίο ο ΣΚΑΙ έχει επενδύσει πολύ καθώς στην Κρήτη όπου διατηρούσε επιτυχημένη εκπομπή αρκετά χρόνια την χαρακτήριζαν "Η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης". Για να δούμε... θα ανταπεξέλθει στις προσδοκίες του σταθμού;

Δείτε παρακάτω το trailer της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

Έκλεισε στον ΣΚΑΙ: Πάει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Η "Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης", ως γνωστόν είναι η Ιωάννα Μαλέσκου που μετακόμισε στον ΣΚΑΙ από το Κρήτη TV και όλοι αναμένουν την πρεμιέρα της εκπομπής της τη νέα σεζόν! Μέσα σε πολλά άτομα που έχουν κάνει δοκιμαστικό για να την πλαισιώσουν είναι κι ένας συνεργάτης της Ελένης που όπως φαίνεται υπέγραψε με το κανάλι του Φαλήρου!

Για τη συγκεκριμένη εκπομπή έχουν ακουστεί πολλά όμως ούτε η παρουσιάστρια, ούτε όμως και το κανάλι δεν αποκαλύπτουν το οτιδήποτε για όσα "μαγειρεύονται" κεκλεισμένων των θηρών για τη νέα σεζόν. Και αυτό γιατί είναι πολλοί εκείνοι που πιστεύουν πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι μία πολύ ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη στη νέα εποχή που ξεκινάει για την ελληνική τηλεόραση.

Αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια!

Για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας... με την Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως υπέγραψε ο Μάνος Μαγιάτης που βρισκόταν χρόνια στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη!

Από την Ελένη Μενεγάκη στην Ιωάννα Μαλέσκου